Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Staltiesė poliesterio, reikėjo 3m ilgio, pirkau bile ką.

aš irgi neseniai išmečiau, analogiškas atvejis, graži, bet sintetinė, pirkta vienam kartui, bet tokia sintetika, kad rankose žaibavo.

Atsakyti

Pinotija, 19 Lie 2020 - 11:32, parašė: Tuos vaflinius pirksiu aš sau kaip pledukus ar anklodes,ne lovos užklotą, nes lovos aš užkloju tik galą. man jie labai patinka, aš kartą buvau užklota tokiu kosmetologijos centre. :) Buvo malonus minkštas jausmas. Anytai iš lino, jaučiu neįtiksiu, nes vakar atfutbolino tamsiai mėlyną vasarinę skrybėlę.
Tai gali tikrai kokia aristokratė,kad tokia išranki?😁
Atsakyti

Tai gali tikrai kokia aristokratė,kad tokia išranki?😁

Na, su kaprizais moteriškė. Hercogienė.

Po pusvalandžio bendravimo su ja man jau reikia valerijono lašų.

Atsakyti
va kur tobulas pledas
https://www.linonama...vipusis-pledas/
Atsakyti

Pinotija, 19 Lie 2020 - 11:56, parašė: Na, su kaprizais moteriškė. Hercogienė. Po pusvalandžio bendravimo su ja man jau reikia valerijono lašų.
Maniškė tokia ir maloni ir gera ,negaliu sakyt,bet jau pliotkus nešioja.taip ratu visems ir apie visus.nespėji nusisukt,jau kažką varo,apsisukus jau ant to kito,kuriam apie mane.🤦‍♀️

O draugių..ir giminjų .ištisai skambina ir pletkavoja.bet,o ką daugiau veikt😁

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 19 liepos 2020 - 11:07

Taip, man irgi patinka.

Atsakyti

Labai pasosi toks, kaup Alta parode, manau. Spalva  tai grazi. 

Atsakyti

Maniškė tokia ir maloni ir gera ,negaliu sakyt,bet jau pliotkus nešioja.taip ratu visems ir apie visus.neapėji nusisukt,jau kažką varo,apsiaukus jau ant to kito,kuriam alie mane.🤦‍♀️

Mano anyta niekada nepliotkija, jos toks principas. Bet kažkokiu kitu būdu sugeba visus supykdyti tarpusavyje. Labai sunkus žmogus.

Atsakyti

O tai ji tokia didele ponia labai? 

Atsakyti

O tai ji tokia didele ponia labai? 

Nieko ji ne ponia, tik elgesys netipiškas, ne toks kaip visų babcių.

Sunku  viską būtų išdėstyti,

Aš jos visas technikas esu perpratus ir išanalizavus. Bet vis tiek vengiu su ja bendrauti.

o mb tai vargšas sūnus.

Atsakyti

Man tas lininis su kutais gale nepatinka dėl kutu. Susivels jie

Pinot, aš irgi daugumos lininių rūbų negaliu nešioti nes graužia. Apdirbimas kažkoks skirtingas būna. Tai gal ne dėl ispindejimo tavo anyta suknia grąžino, o tiesiog graužia 

Atsakyti
Tiems su diagnoze grauzia ,yra sukurti specialus isploninti ir isminkstinti audiniai. Aisku jie jau netarnauja trim kartoms ,bet labai faini. Net paltai yra. Labai faini kardiganai . Nu zodziu ,reklamuoju as cia jau.
Atsakyti