Staltiesė poliesterio, reikėjo 3m ilgio, pirkau bile ką.
aš irgi neseniai išmečiau, analogiškas atvejis, graži, bet sintetinė, pirkta vienam kartui, bet tokia sintetika, kad rankose žaibavo.
Pinotija, 19 Lie 2020 - 11:32, parašė: Tuos vaflinius pirksiu aš sau kaip pledukus ar anklodes,ne lovos užklotą, nes lovos aš užkloju tik galą. man jie labai patinka, aš kartą buvau užklota tokiu kosmetologijos centre.Tai gali tikrai kokia aristokratė,kad tokia išranki?😁Buvo malonus minkštas jausmas. Anytai iš lino, jaučiu neįtiksiu, nes vakar atfutbolino tamsiai mėlyną vasarinę skrybėlę.
Pinotija, 19 Lie 2020 - 11:56, parašė: Na, su kaprizais moteriškė. Hercogienė. Po pusvalandžio bendravimo su ja man jau reikia valerijono lašų.Maniškė tokia ir maloni ir gera ,negaliu sakyt,bet jau pliotkus nešioja.taip ratu visems ir apie visus.nespėji nusisukt,jau kažką varo,apsisukus jau ant to kito,kuriam apie mane.🤦♀️
O draugių..ir giminjų .ištisai skambina ir pletkavoja.bet,o ką daugiau veikt😁
va kur tobulas pledas
https://www.linonama...vipusis-pledas/
Taip, man irgi patinka.
Maniškė tokia ir maloni ir gera ,negaliu sakyt,bet jau pliotkus nešioja.taip ratu visems ir apie visus.neapėji nusisukt,jau kažką varo,apsiaukus jau ant to kito,kuriam alie mane.🤦♀️
Mano anyta niekada nepliotkija, jos toks principas. Bet kažkokiu kitu būdu sugeba visus supykdyti tarpusavyje. Labai sunkus žmogus.