Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Man tas lininis su kutais gale nepatinka dėl kutu. Susivels jie

Pinot, aš irgi daugumos lininių rūbų negaliu nešioti nes graužia. Apdirbimas kažkoks skirtingas būna. Tai gal ne dėl ispindejimo tavo anyta suknia grąžino, o tiesiog graužia 

Gaile, ne suknią, o skrybėlę.   

Dabar net galvoju, ar bus švelnus tas lininis. Bet šiuolaikinis linas būna specialiai apdorotas, minkštas.

Atsakyti

Aš va šitą išsirinkau. Spalvų trūkumas, man reikia šilto atspalvio, rausvo, atrodo, nėra. Sueis ir silver grey.

https://www.jaukumas.../pledas-benona/

Atsakyti
Taip pinot ,spec verpalu technologija, siulas nebesusukamas taip kietai. Nebereikia amzinybes .
Atsakyti

Tiems su diagnoze grauzia ,yra sukurti specialus isploninti ir isminkstinti audiniai. Aisku jie jau netarnauja trim kartoms ,bet labai faini. Net paltai yra. Labai faini kardiganai . Nu zodziu ,reklamuoju as cia jau.

Žinok man būna graužia ir tie isploninti 😀. 

Atsakyti

Laimėjau kardiganą fb.galvojau pažaisiu,o bac ir paskutinė buvau.teko pirkt🙈

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 19 liepos 2020 - 14:06
Gerai ,dar karta pataisyk posta. Kad but kiek nors aiskiau ,ar laimejai ta kardigana ,ar pirkai?
Atsakyti

Tai pirko, koks laimėjimas, kai bidini aukcione.

Atsakyti

attachicon.gifreceived_412706516310217.jpeg Laimėjau kardiganą fb.galvojau pažaisiu,o bac ir paskutinė buvau.teko pirkt🙈

Ir kiek kainavo tas  laimėjimas?

Atsakyti

o mb tai vargšas sūnus.

Cia ji taip sako, ar tu taip sakai? 

Atsakyti

GAILE*, 19 Lie 2020 - 15:54, parašė: Ir kiek kainavo tas laimėjimas?
20😁,galvojau,jau pasiduot😁 Iš tikrųjų žaidžiau ir prisižaidžiau.😁
Atsakyti

Nesu tu aukcionu macius. 

Atsakyti

Cia ji taip sako, ar tu taip sakai? 

Čia aš sakau.  Kartais po susitikimo su ja jis būna visas raudonas ir su skaudančia galva. Matyt, spaudimas pakyla.

Ir kaprizai jos nesibaigiantys.

Padovanojo ji jam savo portretą, tapytą kažkokio nepėsčio dailininko. Tai jis jį užgrūdo į tolimiausią kampą ir pamiršo. O ji atėjus ieškojo, kur garbingiausia vieta su jos portretu. Nerado... Vargšui kliuvo. Ir taip toliau.

Atsakyti