Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

7,90zl bananai, 19-20 zl tresnes, 15 zl persikai

man obuoliai uzkliuvo..9-10zl..tai cia 2.5euTikrai ne tie dideji..paprasti, kur pas mus apie eura kainuoja...

Atsakyti

Nu tau irgi fazė užplaukia.darau aš tuos šaltibarščius ,bet mes kartais einam.į kavines ir ten užsisako ką nori.o norėjo šaltibarščių,nes labai mėgsta,o kasdien nedarau. Or proga buvo rimta ten eit. Mūsų.pažinties dvidešimtosios metinės tam.pačiam restorane. Nu bet pinot,nu kodėl tu taip? Blogis tos ,kurios nesirūpina ssbi vaikais,išnaudoja ar yra alkoholikės,kurios nieko savo vaikams neduoda.ne nu..jau visai. Bet kas čia yra,kai parsšius parsta eilinį sskinį,kaip tik galėjau palgint.ne nu man tikrai liūdna pasidarė.

Šįkart nejuokinga.

NIApik, čia buvo truputį provokacija. Nusibodo nieko neskaityt. :)​ 

Atsakyti

Pinotija, 21 Lie 2020 - 17:54, parašė: NIApik, čia buvo truputį provokacija. Nusibodo nieko neskaityt. :)
Nu gerai.

Bet čia buvo gryn madam.stilius,net pažiūrėjau.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 21 liepos 2020 - 16:55
Pinot ,tai kad as irgi su ex vaikus po restoranus ,na kebabines irgi ,vedziodavom,mokem visokiom kalbom maisto uzsisakyt. Geriausia tai nekokiose salyse gert galima nuo 16.Vokietijoje irgi. biggrin.gif
Atsakyti

Nu gerai.

Bet čia buvo gryn madam.stilius,net pažiūrėjau.

Nu bet trumpai truko. Tikėjausi, užkabinsiu ilgesniems pokalbiams. Bet tavo toks graudus postas mane privertė prisipažinti greitai. :)  :D​ 

Atsakyti

Tu visada savo vaikui rodai tik gerą pavyzdį? Niekada nematė nieko neigiamo? O savo virtuvėje apsikuitę kaip kiaulės esat, kad gražus pavyzdys tik kavinėje sėdint gaunasi?

Jo žinok stengiuosi rodyt gera pvz visada. Gal kartais nepavyksta, bet tikrai retai.

Mano virtuvėj kiaulės negyvena, aš tvarkingai gyvenu. Bet tikrai valgydama namie nesipuosiu ir neserviruoju kaip restorane. Ur manau dauguma taip gyvena, nebent tokie bajorų palikuonis kaip tu, kitaip

Atsakyti

GAILE*, 21 Lie 2020 - 17:50, parašė: Ir šiaip tai yra laikas su šeima. Žmonės pasipuošia, pasikalba, pasedi kultūringai. Negi visada tik savo virtuvėj valgyt įdomu? Ir kaip vaikas išmoks viesumoj kultūringai valgyt, jei pvz nerodysi?
Nu taip,būtent todėl ten ir einam.dabar dažniau, nes atostogos,o ir niekur nekeliaujam.bent jau kol kas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 21 liepos 2020 - 17:00

Pinot ,tai kad as irgi su ex vaikus po restoranus ,na kebabines irgi ,vedziodavom,mokem visokiom kalbom maisto uzsisakyt. Geriausia tai nekokiose salyse gert galima nuo 16.Vokietijoje irgi. biggrin.gif

Ir aš taip pat.

Viskas ok.

Atsakyti

Mes irgi. Nuo visai mažų visam pasauly vedziojames. Ačiū pasakyt padavėjai moka visom populiariomis eu kalbom

Atsakyti

Pinotija, 21 Lie 2020 - 17:56, parašė: Nu bet trumpai truko. Tikėjausi, užkabinsiu ilgesniems pokalbiams. Bet tavo toks graudus postas mane privertė prisipažinti greitai. :) :D
Nepagavau kampo.pagalvojau ,kad rimtai.

Atsakyti

Jo žinok stengiuosi rodyt gera pvz visada. Gal kartais nepavyksta, bet tikrai retai.

Mano virtuvėj kiaulės negyvena, aš tvarkingai gyvenu. Bet tikrai valgydama namie nesipuosiu ir neserviruoju kaip restorane. Ur manau dauguma taip gyvena, nebent tokie bajorų palikuonis kaip tu, kitaip

Ar ne? Mes tai sėdam prie valgomojo stalo, su šlipsais, grojant klasikinei muzikai, patarnauja padavėjai su peteliškėm. :D​ 

Atsakyti

Nu bet trumpai truko. Tikėjausi, užkabinsiu ilgesniems pokalbiams. Bet tavo toks graudus postas mane privertė prisipažinti greitai. :)  :D 

Nu jo, net patikrinau kalendoriu, ar ne pilnatis 🤣

Atsakyti