Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Nu gerai.

Bet čia buvo gryn madam.stilius,net pažiūrėjau.

Nepavidėk :brunette: 

Atsakyti

Na, ka y, turi būt, juk visks aišku.

Atsakyti

Mus vamzdzius greit keis, treciadieni konkurso nugaletojas paaiskes. 

Pinot, blin, isgasdinai ir mane, aik tu po velnio... 

Atsakyti

Nu kiek as sian kilu padariau, tai turbut ryt siknos nepakelsiu. I Sopota ryt varysim. 

Atsakyti

*** Sėlija, 21 Lie 2020 - 19:48, parašė: Mus vamzdzius greit keis, treciadieni konkurso nugaletojas paaiskes. Pinot, blin, isgasdinai ir mane, aik tu po velnio...
Mane irgi.🙈 Tai ką pamatei?tai koks tas oras?
Atsakyti

Nu gal dar ne gangrena  jai 😀

Ne gangrena, aišku.  Bet smiliaus pagalvėlė patinus, vienoje pusėje toks labiau gumbelis. Kas vakarą užsiteplioju: iš pradžių višnevskio, bet nuo jo prasmirsta ne tik ranka, o viskas, kas aplinkui, paskui  baneocino, neveikė, paskui fucidino, neveikė,  dabar ilon abszes to tepalo, išmirkau, prisotinu tamponėlį, apklijuoju. Ryte jokio efekto. Taip norisi paimti kokį peiliuką ir prarėžt. Skambinau klaust į gyd. įstaigą, o dieve, ten su savo pirštu tik visus prajuokinau. Pati suprantu, bet gi truputį neramu. Bent tiek, kad blogiau nesidaro.

Atsakyti

Pinot, blin, isgasdinai ir mane, aik tu po velnio... 

o sako, prasta provokatorė. :P​ 

Atsakyti

Radau serialą "Vienos kraujas". Labai patinka. Gaila, kad tik 3 serijos iš viso, rusų kalba. Bet sako, jog kuriamas 2 sezonas.

Atsakyti

Ne gangrena, aišku.  Bet smiliaus pagalvėlė patinus, vienoje pusėje toks labiau gumbelis. Kas vakarą užsiteplioju: iš pradžių višnevskio, bet nuo jo prasmirsta ne tik ranka, o viskas, kas aplinkui, paskui  baneocino, neveikė, paskui fucidino, neveikė,  dabar ilon abszes to tepalo, išmirkau, prisotinu tamponėlį, apklijuoju. Ryte jokio efekto. Taip norisi paimti kokį peiliuką ir prarėžt. Skambinau klaust į gyd. įstaigą, o dieve, ten su savo pirštu tik visus prajuokinau. Pati suprantu, bet gi truputį neramu. Bent tiek, kad blogiau nesidaro.

Antibiotikų gali išrasyt nuotoliniu būdu 

Atsakyti

Aš vakar irgi prasipjoviau pirštą darbe per nago guolį giliai. Tai žiūrėsim kaip gis, nes dirbu tuo pirštu vis, Sušlampa. Tvinkcioja Snd. 

Ai Pinot, dar vit c gerk ir cinka didesnėm dozėmis. Skatina gijimą 

Atsakyti

Mane irgi.🙈 Tai ką pamatei?tai koks tas oras?

Nu ka ka, namus,baznycias, upe, zmones, saule, dangu. Diedas laivo muziejuj buvo. Silta buvo, su trumpom rankovem visi, tuk ryte vesu buvo. Labai geras oras, silta, bet nekarsta. 

Atsakyti

Paskambinciau seimos gydytojai ir tegul daro, ka nori. 

Atsakyti