Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

O bozenki orelis: pila lietus, vejas nesveikas ir +13

Grazinkit vasara!!!

Atsakyti

Mes neimam,bet vietoj mažą pakiuką nusiperkam.o važiuojant tikrai atrakcija degalinėj kavos pasiimt.

Oj, tai degalinej visada :) pasiimam daugkartinius puodelius :)

O vaikam isbandem ta saldyta fanta. Idomus daiktas :)

Atsakyti

Amadėja*, 23 Lie 2020 - 12:11, parašė: O bozenki orelis: pila lietus, vejas nesveikas ir +13 Grazinkit vasara!!!
Košmaras kažkoks,net baseiną plaut per šalta. Buvom Rimi,nusipirkau sušių,išgėriau kavos su varške,eisiu dabar špaklius pavalysiu,patalynę pasikeisiu,lašišą po to kepsim,gal dar vyrui padėsiu prie darbų ,o gal ne,nežinau dar.gal eisiu popietinio grožio miegelio.kad jau dabar noriu🤣
Atsakyti

Amadėja*, 23 Lie 2020 - 12:12, parašė: Oj, tai degalinej visada :) pasiimam daugkartinius puodelius :) O vaikam isbandem ta saldyta fanta. Idomus daiktas :)
Imam į ką pila,o vaikams karšto šokolado..nors vegetarė jau geria kavą.
Atsakyti

Degaliniu kava fui veu. Visada turiu savo kava. Ir dabar, eidami pusryciu, nesames savo kava, nes man ji skani tik uzpilama. Labai jau lepi as sitoj vietoj. Cia nesalta, +21,saule.Pasitusinsim Gdynioj, tada i pliaza. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *** Sėlija: 23 liepos 2020 - 11:17

Man tai atvirkščiai,visur skaniau nei ta užpilama.ten visokie sirupiukai,putelės.🤣 Ta iš bėdos.kasdieninė rutina.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 23 liepos 2020 - 11:23

Man tai atvirkščiai,visur skaniau nei ta užpilama.ten visokie sirupiukai,putelės.🤣 Ta iš bėdos.kasdieninė rutina.

Man irgi skani degaliniu kava. Tiesa,ne visu. Statoil lb.skani, Viadose puse velnio, Neste budavo ne kazka

Atsakyti

Su popieriniais rankšluosčiais perbraukiu skardą ,tuos brudus nuimu ir į indplovę.minutės darbas.

Aš aplamai kepimo popieriumi skardą iškloju 😀

Atsakyti

GAILE*, 23 Lie 2020 - 13:04, parašė: Aš aplamai kepimo popieriumi skardą iškloju 😀
Ir aš iškloju,bet ai ,vistiek biški riebalo lieka.
Atsakyti

Ir aš iškloju,bet ai ,vistiek biški riebalo lieka.

Na taip, bet nieks neprisvyla ir gali iškart indaplovėn det 

Atsakyti

GAILE*, 23 Lie 2020 - 13:13, parašė: Na taip, bet nieks neprisvyla ir gali iškart indaplovėn det
Nu man pateka per kraštus ar pasvyla biški.jei nieko,tai išmetu popierių ir antrą kart panaudoju.
Atsakyti

Vieno nesuprantu... Kur jus matot su tom cukinijom varga. Itin paprastas patiekalas :)

Ir nebrangus.

Skarda ir ta issiplauna super lengvai :D

Nes, jeigu po kokio kugelio ar kepsniu, tai vaaaargst kol issveiciu :D

Nu pasidariau tas cukinijas...Skanu, bet ir man atrodo per daug darbo..per ilgai uztrunka..isskaptuok, viska supjaustyk, tada pastroskink, prikimsk, i orkaite, dar ten kiek laiko laukt... Man uztektu ir idaro pavalgyt :D

Atsakyti