Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Man patinka tavo brolienė,mes su ja rastumėm bendrą kalbą.🧛‍♀️
Garantuotai!!! :D Nereali moteris :) Tau patiktu... Jie dare savaites turne po Rygos kavines/restoranus :) Net kavos i keliones neima. Ryte  brolis kazkur nulekia atnest :)

Namie kai vaikas, tai nieko visai nebegamina ji, namu tvarkytoja turi :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 23 liepos 2020 - 11:01

Amadėja*, 23 Lie 2020 - 11:59, parašė: Garantuotai!!! :D Nereali moteris :) Tau patiktu... Jie dare savaites turne po Rygos kavines/restoranus :) Net kavos i keliones neima. Ryte brolis kazkur nulekia atnest :)
Žinai, tavo brolis dar labiau patiktų.🤣🤣🤣
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 23 liepos 2020 - 11:01

Amadėja*, 23 Lie 2020 - 11:59, parašė: Garantuotai!!! :D Nereali moteris :) Tau patiktu... Jie dare savaites turne po Rygos kavines/restoranus :) Net kavos i keliones neima. Ryte brolis kazkur nulekia atnest :) Namie kai vaikas, tai nieko visai nebegamina ji, namu tvarkytoja turi :)
Tai jie gal kokie verslininkai?
Atsakyti

Siaip jie tiesiog tinka viebas kitam :)

Ok man lb.patinka kai zmones taip dera,kai jiems gerai.

Atsakyti

Mane irgi tas skobimas cukiniju uzkniso. Ir isvis nekenciu darzoviu tarkavimu, kepinimo visko. 

Atsakyti
O kas ima kava i kelione? Taigi net degalineje is vendingo mashinos visai pramoga.
Atsakyti

Tai jie gal kokie verslininkai?

Na, jie siaip gan nedaug valgo. Mes tai subankrutuotume del tu kaviniu :D

O siaip moka su pinigais elgtis tiesiog. 

Kazkaip viskam uztenka.

Atsakyti

O kas ima kava i kelione? Taigi net degalineje is vendingo mashinos visai pramoga.

Mes imam, kad ryte pasidaryt kur gyvenam.

Atsakyti
QUOTE(*** Sėlija @ 2020 07 23, 11:03)
<p>Mane irgi tas skobimas cukiniju uzkniso. Ir isvis nekenciu darzoviu tarkavimu, kepinimo visko. </p>

Siryt va dariau tas keptas darzoves,is visu tuo kart nuskintu .Taigi cia kokiom trim dienom,ir dar uzsaldysiu ,jei sveciai neateis. Bulgarijoje vel makaronapanika.
Atsakyti

Kazkaip  ne taip skabtuojat :D

Mane buna uzknisa kai visokiu morku daug skust mazu  ir plaustyt daug :)

Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2020 07 23, 11:07)
<p>Kazkaip  ne taip skabtuojat biggrin.gif</p><p></p><p>Mane buna uzknisa kai visokiu morku daug skust mazu  ir plaustyt daug smile.gif</p>

Uzdedi ant dreles apvalu dratvini sepeti ir skustukas. Nu bet jus ir be fantazijos.
Atsakyti

Amadėja*, 23 Lie 2020 - 12:05, parašė: Mes imam, kad ryte pasidaryt kur gyvenam.
Mes neimam,bet vietoj mažą pakiuką nusiperkam.o važiuojant tikrai atrakcija degalinėj kavos pasiimt.
Atsakyti