Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Rasiu ,rasiu. Galima rast visus postus. Kalbejom apie mona ir virga , o intemora pareiske ,kad mano pykciui jos visos susitaike. Kazkiek konjunktura , bet tai kas tos visos tada?Ie cia nieko blogo siaip ,as visada uz susitaikymus ir taika.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 25 liepos 2020 - 09:11

Mes susitaikėm,o ne visos.mona tą patį postą skaitė ir nesuprati taip kaip tu.rask. Nu pirmyn,aš laukiu.nes pačiai įdomu.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 25 liepos 2020 - 09:18
tai kad nelabai rupi nei kas tie mes ,nei kas isvis buvo susipyke.
Atsakyti

Acqua Alta, 25 Lie 2020 - 10:09, parašė: Rasiu ,rasiu. Galima rast visus postus. Kalbejom apie mona ir virga , o intemora pareiske ,kad mano pykciui jos visos susitaike. Kazkiek konjunktura , bet tai kas tos visos tada?Ie cia nieko blogo siaip ,as visada uz susitaikymus ir taika.
Oi,pamiršau.🤣
Atsakyti

Acqua Alta, 25 Lie 2020 - 10:18, parašė: tai kad nelabai rupi nei kas tie mes ,nei kas isvis buvo susipyke.
Nu va...🧛‍♀️
Atsakyti

Tai su Virga visos susipykot ir nebebendraujat?

Atsakyti

GAILE*, 25 Lie 2020 - 10:28, parašė: Tai su Virga visos susipykot ir nebebendraujat?

Nediskutuojam šia tema.

Atsakyti
nemanau ,kad susipyko.O ko jom pyktis?
Atsakyti

Nediskutuojam šia tema.

O ko ne? 

Atsakyti

nemanau ,kad susipyko.O ko jom pyktis?

Nu aš tai nenustebčiau 

Atsakyti

Na kadangi diskusijų šia tema nebus greičiausiai,bent jau iš manęs,tai pakalbam apie orą.🤣

Atsakyti
O kas nutiks? Mordemortas (tas kurio vardo tarti negalima) aktyvizuosis ,ar kaip? O pati virga zino ,kad ji tas?
Atsakyti