Tiesa, pirstines reikia uzsideti jau ieinantp i parduotuve. Ir iseinant. Ten tie vezimai. Lentynos ir visa kita, metaliniai. Todel ir tos pirstines padetis, prie iejimo.
Tai jau cia skaityk tevai sedes visa vasara pas tave
Kristij, su gimtadieniu.
6848981F-CB1D-4EB4-830F-1F7FFDFFCF9E.jpeg 38,08KB
0 Parsiųsta kartų
C0E66C80-B9A4-43A1-AC80-65F1D000DFF2.jpeg 42,29KB
0 Parsiųsta kartų
46DE4B3D-4B89-4226-A080-05D47D588406.jpeg 40,06KB
0 Parsiųsta kartųp
Kristij, su gimimo diena! 🌹🌺🍾🎂
*** Sėlija, 22 Kov 2020 - 10:07, parašė: Jo, spejot. Nepasakojai, pasakok.Žodžiu...susiradom šitą namą.Netyčia per agentą.ant durniaus nuvažiavom į vieną vietą nepatiko, tas priskabino.skambinėt pradėjo.nu ir iki šito namo per kelis važiavimus daėjom.patiko.bet taip jau neatrodė labai realu.nu visgi čia ne batoną nusipirkti.pradėjom išsisukinėt,kad reikia savo butą parduot ir tt.tas ...ooo! tai aš jums padėsiu.ai,nu davaij,jei jau taip nori.nu ir.l prasidėjo.tada sutart,į sako surašom.Esmė tokia, jei tai mano atvestas klientas,tai mokat procentą ,jei ne,tai jūsų reikalas.bet aš.tuos.klientus registruosiu ,nu ateinančius.ir vedė jis vedė ir vedė.nu turistai.daug jų buvo.jau mes nebelabai tikėjom.vieną vakarą sėdim.kažkas paskambino į duris.twn toks vyriškis ir sako.aš noriu pirkt jūsų butą .čia ir dabar be jokių agentų.duodu tiek.ir tiek.nu tai va ir pardavėm. Nu va taip iš gatvės atėjo ir nupirko.
Einu savo «putka» maudyti. Putka, taip mano dukte vadina savo sune. Jaunesne dukte, vadina jos sune( myli lb tik erzinadi) ziurke. Nors ji balta. 😳😂
Kristij ,su ♥️
Feja, taip. Kalnuose jie slidineja. Prie juros turi laivus. Dabar, kai gyvenimas gereja, tai tos «hytos» kaip visos. Su visa technine iranga, bet esu buvusi, draugu, hytuose, kur vandens nera. Ten lb fainai. Kaip pasakoje. Tik miskas. Prudas. Ir namelis ant vistos kojeles.
Bliamba, kaip faina
Vienas siuvininiuose brokų ieško.kitas sargauja.ir sodu rūpinasi.nepatikėsi,bet jiems mano namas koks džiaugsmas.kažkada atvarė .ir prasidėjo.aha....šitą šiltnami griaut.šitą palikt.tėvai tą kampą.nušienausi.Čia.gėlyčių pasodinsim.tvorą nudažysim.taip...ką čia dar....😁😁😁 Pavėsinės reikia!
Ir užtai dar keisčiau, kaip tokie žemės žmonės per gyvenimą tuos blokinius inkilus (ne mano frazė) - didžiausiu gyvenimo pasiekimu ir visų žmonių svajone laikė 🤔
Intemora, kaip as visada sakau: Kievienai prekei, savo klientas.
Musu namas, tiksliau exso, buvo kaime. Namus, toli uz miesto, sunku parduoti. Todel, kai sutareme su agentura, tikejomes ilgo ir nuobodaus pardavimo ir nieko neieskojome sau. Net ir agente pasake, kad pardavineti teks ilgai. O pardaveme per Savaite. Butus sunku per toki trumpa laika parduoti, O cia namas.
Einu savo «putka» maudyti. Putka, taip mano dukte vadina savo sune. Jaunesne dukte, vadina jos sune( myli lb tik erzinadi) ziurke. Nors ji balta. 😳😂
Parodyk