Jei moka fotkinti ir moka atsiusti SMS, MMS daugiau nieko nereikia.
Baikit bajerius.net jei yra ten tokia funkcija.nieks ten nieko darys,nei siųs,nei tyrinės.Tėvui iš vis gedulas.pagert su draugeliais neina.mama neleidžia.
Tai į darbą iš darbo.mamą nuveža į darbą ir parveža.tai blaškosi tarp 4.sienų.tikiuosi ištvers.
virga, 22 Kov 2020 - 10:02, parašė: Jei moka fotkinti ir moka atsiusti SMS, MMS daugiau nieko nereikia.Nemoka.net nesigilina.nu jie tokie.ypač tėvas.
Seli, ar matei zuvi? Sios dienos laimiki MB? Is mygtukinio. To pacio naujsusio Nokia. Maziuke.
Jo, maciau.
Virga, kaip manai, jei tau pades 10 uzverstu puodeliu. Po kazkuriuo pinigai.
Kaip daugiau sansu gauti pinigus, ar kai leis atversti tik viena puodeli, ar 3-4?
Tas pats ir su viruso pasigavimu.
Bet tai kaip.mes spėjom su tais pardavimais-pirkimais susisukt.nu tiesiog tartum kažkas padėjo.
Ar aš pasakojau kaip.pardavėm?
Jezus, nu is kur tu tokius tevus istraukei?
Kaimyne uz sienos 80 metu kalba skaipu, pardavineja mezginius per skelbiu. lt, deda dkelbimus..
Bet tai kaip.mes spėjom su tais pardavimais-pirkimais susisukt.nu tiesiog tartum kažkas padėjo.
Ar aš pasakojau kaip.pardavėm?
Jo, spejot. Nepasakojai, pasakok.
Intemora, 22 Kov 2020 - 09:03, parašė: Baikit bajerius.net jei yra ten tokia funkcija.nieks ten nieko darys,nei siųs,nei tyrinės.Tėvui iš vis gedulas.pagert su draugeliais neina.mama neleidžia. Tai į darbą iš darbo.mamą nuveža į darbą ir parveža.tai blaškosi tarp 4.sienų.tikiuosi ištvers.Tai mana ha neleidzia namie isgerti? O darbe jis dirba vienas? Ir kodel mama vezioja? Daug klausimu, bet idomu. Feja, taip. Kalnuose jie slidineja. Prie juros turi laivus. Dabar, kai gyvenimas gereja, tai tos «hytos» kaip visos. Su visa technine iranga, bet esu buvusi, draugu, hytuose, kur vandens nera. Ten lb fainai. Kaip pasakoje. Tik miskas. Prudas. Ir namelis ant vistos kojeles.
ta hyta tai skamba man, kaip chata
Jezus, nu is kur tu tokius tevus istraukei?
Kaimyne uz sienos 80 metu kalba skaipu, pardavineja mezginius per skelbiu. lt, deda dkelbimus..
Neversiu nei vieno. Gal virusas ant tu puodeliu. 😳😂😏Juokauju Seli. Saugojuos, kiek matau, pati. Auksciau bambos neisoksiu ir nepanikuoju. Tai yra svarbiausia dabar. 😏
*** Sėlija, 22 Kov 2020 - 10:06, parašė: Jezus, nu is kur tu tokius tevus istraukei?Vienas siuvininiuose brokų ieško.kitas sargauja.ir sodu rūpinasi.nepatikėsi,bet jiems mano namas koks džiaugsmas.kažkada atvarė .ir prasidėjo.aha....šitą šiltnami griaut.šitą palikt.tėvai tą kampą.nušienausi.Čia.gėlyčių pasodinsim.tvorą nudažysim.taip...ką čia dar....😁😁😁 Pavėsinės reikia!Kaimyne uz sienos 80 metu kalba skaipu, pardavineja mezginius per skelbiu. lt, deda dkelbimus..
Nu dėl viruso vežioja,kad po autikus nevažimėtų ir šiaip mūsų šeimoje vyrų pareiga savo moteris vežiot.😁
Leidžia,tik koks įdomumas?😁