Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Galvoju, kad geriausia nuo viruso sleptis po kaldra :D​ 

Atsakyti

*** Sėlija, 22 Kov 2020 - 09:27, parašė: Galvoju, kad geriausia nuo viruso sleptis po kaldra :D
Su džiuvėsiais.😁. Prisiminiau kažkaip.😁
Atsakyti

Galvoju, kad geriausia nuo viruso sleptis po kaldra :D​ 

Su vyru, arba meilužiu, arba gyvenimo draugu, arba šiaip su simpatija.

Atsakyti

:lol: oooj, su džiūvėsiais  :lol: 

Kam kokios asociacijos  :lol: 

Atsakyti

Taip ta tuscia.

Atsakyti

Aha, su tom sukniom tai.... aš esu atsisiuntus. Permatoma, skysta, vien žo. Daugiau niekada.

Aha aha, šaunu. Mažinam dar daugiau mažinam  :lietuva:

Apie hytas žinau - tai kalnų nameliai tokie, ane? 

Nebutinai kalnuose. Tie kurie, prie juros, irgi hytom vadinami. Kazkada skaiciau, kai mokiausi kalba, kad 80% norvegu jas turi. O likusi butus, namus Ispanijoje ir  ne tik ten.  Arba viska kartu. Jie tiek metu be karu. Palikimus gauna is tevu. Seneliu. Giminiu. Va mano bevaike kaimyne, savo seseriai uzrase palikima, pardavusi nama. Kita, savo vieninteliam sunui, atidave nama. Dar kita, dideli nama, laiko dukrai. Dukte irgi turi nama. Tai jos vaikai jau bus aprupintu. 
MB savo, triju aukstu nama, jahta ir nemaza suma santaupu, paliks dukrai. 

Virga,pas mano tėvus iš mygtukiniai telefonai.ir aš su jais nesimatau.ir nėra juose interneto.

Dar karta aiskini. Prideda mygtukini tlf prie kompo ekrano, kur yra ta internetines parduotuve. Nufotkina ir tau atsiuncia nuotrauka. Viskas. Tik du mygtukiniai paspaudimai. 

Jei eitų tik dėl pirštinių, tai tikrai nesąmonė. Bet jei eitų, nes reikia į pardą - tai ten gi einam, kad ir kaip nesinori to daryti.

Tai as apie ta pati, tik kitais zodziais. Uzsikresti visur galima. Nuejus pasto pasiimti irgi. 
Nemanau, kad kas issedes namie, men laiko, net ir visas aprupintas. Isprotes zmogus ir nereiks viruso. Ir be to, niekas neuzdarys sienu, pilnai, visam men. Taip, kad pasedejes namie, jei neisprotes, tai tures galimybe uzsikresti, vistiek. As apie teorine galimybe. 
Mano tokia nuomone ir nenoreciau vel, visa diena aiskintis. Aciu 🥰🌹❤

Mygtukiniai.Ėjo pirkt būtent mygtukinių.

Telefonas yra skirtas skambint,o ne nosį įbedus sedėt.😁

MB irgi. Jis is darbo gavo ismanuji, neeme. Uzsispyres situo klausimu. Pradzioje bandziau perkalbeti, dabar jau ne. 
Gerbiu jo isitikinimus. Net pavydziu jam to. Pav nauju daiktu pirkimo, kai nereikia.  Maisto ismetimo klausimu. Nepirkti ir negaminau tiek, kiek nesuvalgys ir t t . 

Atsakyti

Nu ką jie man gali atsiųst.su savo mygtukiniais.jie net nesupras kaip ir kur.tiesą sakant ir aš nieko apie mygtukinus neišmanau.o ten nereik interneto?kaip atsiųst.būdavo kažkokie .mms.😁senovėj.  

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 22 kovo 2020 - 10:00

o mygtukiniuose yra kamera? 

Atsakyti

Taigi i paprasta SMS ikelti fotke ir siunti. Ar matei MB atsiunte zuvi? Siandiena ikeliau? Nuotrauka su tekstu. 

Atsakyti

ai  jo, mms yra. 

Atsakyti

Seli, ar matei zuvi? Sios dienos laimiki MB? Is mygtukinio. To pacio naujsusio Nokia. Maziuke. 

Atsakyti

Nebutinai kalnuose. Tie kurie, prie juros, irgi hytom vadinami. 

Tai as apie ta pati, tik kitais zodziais. Uzsikresti visur galima. Nuejus pasto pasiimti irgi. 
Nemanau, kad kas issedes namie, men laiko, net ir visas aprupintas. Isprotes zmogus ir nereiks viruso. Ir be to, niekas neuzdarys sienu, pilnai, visam men. Taip, kad pasedejes namie, jei neisprotes, tai tures galimybe uzsikresti, vistiek. As apie teorine galimybe. 
Mano tokia nuomone ir nenoreciau vel, visa diena aiskintis. Aciu 🥰🌹❤

Aaa, supratau. Esmė, kad tai namelis ne gyvenimui, o poilsiui - savaitgaliui pvz, ar atostogoms, jei veiksmo neteokšta žmogus. Bet ir ne darbui - daržams, sodams, derliaus nuėmimų darbams, koncervavimams.

Virga, nesiaiškinu ir nieko nenoriu auklėti, tiesiog diskutuoju. Bet irgi esu už tai, kad ne visą dieną ta tema kalbėti.  :mirksiukas: 

Gali užsikrėsti visur, taip, bet reikia eiti kuo mažiau, kiek tik gali. Nes gali pasigauti, o jei jau pasigavęs - nešioti. Tai kuo mažiau išnešinėti, ar parnešinėti reiktų. Čia mano nuomonė. Čia aš apie miestą, PC, paštą, vaistinę. Atokus miškelis gėris, manau.

Atsakyti