Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Mane tai paveikė. Ruošiuosi nusipirkti tokį į ofisą 😄

Atsakyti

Dar tokia knygų dama yra fb. Ji knygų apžvalgas daro. Dažniausiai naujų, ką tik išleistu. Tai faktas kad ne už dyką ji skaito ir rašo apie jas. Mane tai veikia tikrai, paskui ieškau bibliotekoj tų knygų 🤣

Atsakyti

Pinotija, 26 Lie 2020 - 11:35, parašė: Na kas, Bunkės, Stonkės, Meschino (čia tai joo, formuoja), bernai nedradicinės pakraipos. Formuoja paauglių nuomonę, bet ne protaujančių asmenybių.
Interviu su Tapinu žiūrėjau.visą laiką galvojau,kad ji MeŠino,o pasirodo MeSKino🤣.va taip va. Tiesą sakant ,aš nežinau ką jie formyoja, nes nesidomiu ,bet kad tokie yra tai žinau.kaip nežininot, rašo ir rašo,nu tai įsidėmi galų gale.
Atsakyti

Nu jei tau nuo to palengvės,tai esi  suvargusi suvargusi tu virėja.ypatingai ,super ,nepaprastai suvargusi.nuo šiol taip ir kreipsiuos į tave_suvargusi virėja.

Atsakyti
O ko tau isvis i mane kreiptis? Nori ,kad pasteto recepta pakartociau? Bet pavojinga, mona vel klyks ,kad prievartauja.
Atsakyti

Acqua Alta, 26 Lie 2020 - 11:57, parašė: O ko tau isvis i mane kreiptis? Nori ,kad pasteto recepta pakartociau? Bet pavojinga, mona vel klyks ,kad prievartauja.
Ponia suvargusi virėja🤣,maža ko pasijuokt pvz norėsiu,dar kažko ,visokių minčių čia su tavim atsiras.nuobkžiaut netenka.🤣
Atsakyti

Nu jei tau nuo to palengvės,tai esi  suvargusi suvargusi tu virėja.ypatingai ,super ,nepaprastai suvargusi.nuo šiol taip ir kreipsiuos į tave_suvargusi virėja.

O kodėl tu manai kad ji suvargusi? Nes gyvenimo būdas kitoks nei tavo? Aš pvz mokytoja dirbdama jaučiausi tragiškai suvargusi. Nors jauna buvau. Na žiauriai nedėkingas darbas, ir dar blogai apmokamas. Daug laimingesnė ir mažiau suvargus buvau sodyboj žemę knisdana ir konservuodama. 

Gi kiekvienam savo

Atsakyti

GAILE*, 26 Lie 2020 - 12:03, parašė: O kodėl tu manai kad ji suvargusi? Nes gyvenimo būdas kitoks nei tavo? Aš pvz mokytoja dirbdama jaučiausi tragiškai suvargusi. Nors jauna buvau. Na žiauriai nedėkingas darbas, ir dar blogai apmokamas. Daug laimingesnė ir mažiau suvargus buvau sodyboj žemę knisdana ir konservuodama. Gi kiekvienam savo
Pati save taip nuolat idenrifikuoja,matyt nori ,kad taip vadinčiau.aš galiu.nes jo čia kvaksėt pusę metų.pati susigalvojo,pati prisipaišė ir vis prašo ir prašo,nu reik žmogaus norą penkinti.

Lyg jos nepažinotum,randa kokį žodį,ir viskas.nu ir ok.tegul turi tą virėją.kad tik palengvėtų

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 26 liepos 2020 - 11:08
Visu pirma, manau kad kai intemora rase ,kad suvargusios virejos yra baisi geda vaikams,lyginant su konkubine pikul ,ji gal ir nezinojo,kad as uk sita darba dirbau. Cia sove i dangu ir pasove mane. Bet poziuri tai atskleide. Na ka, tas poziuris dar jai amzinas razborkes su manim garantavo.
Atsakyti

Ir aplamai, 3 vaikai, seno namo remontas ir gyvenimas jame. Vat čia iš vis suvargciau juodai 🤣

Geriau jau virtuvėj sukiotis ramiai sau, skaniai pasigamint valgyt. Nu kaifas. Net nelygintinas su tokios didelės šeimos apsokinejimu ir renovacijos rūpesčiais

Atsakyti

Acqua Alta, 26 Lie 2020 - 12:07, parašė: Visu pirma, manau kad kai intemora rase ,kad suvargusios virejos yra baisi geda vaikams,lyginant su konkubine pikul ,ji gal ir nezinojo,kad as uk sita darba dirbau. Cia sove i dangu ir pasove mane. Bet poziuri tai atskleide. Na ka, tas poziuris dar jai amzinas razborkes su manim garantavo.
Tu esi idiotė.absiliuti.į tas lačias kalbas nesivelsiu.
Atsakyti

Pati save taip nuolat idenrifikuoja,matyt nori ,kad taip vadinčiau.aš galiu.nes jo čia kvaksėt pusę metų.pati susigalvojo,pati prisipaišė ir vis prašo ir prašo,nu reik žmogaus norą penkinti.

Lyg jos nepažinotum,randa kokį žodį,ir viskas.nu ir ok.tegul turi tą virėją.kad tik palengvėtų

Bet kas blogo but virėja. Kodėl tai sinonimas žodžiui suvargus? 

Atsakyti