Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Klausimas pinot atsaukiamas, bo prisiminiau kaip selija sake ,kad pinot turi savo nuomone ir ne man ja itakot.
Atsakyti

O kieno nuomone įgali😎 įtakot?

Atsakyti

Klausimas pinot atsaukiamas, bo prisiminiau kaip selija sake ,kad pinot turi savo nuomone ir ne man ja itakot.

Klausimas buvo retorinis, taip kad neturiu ką atsakyti dėl Verygos.

O šiaip aš pati pasirenku, kas man gali daryti įtaką.

Protingus patarimus visada priimu, pati žinai.

Atsakyti

Yra tokia profesija dabar-nuomonės formuotoja.😎

Sako ,kad gerai uždirba.

Atsakyti

Yra tokia profesija dabar-nuomonės formuotoja.😎

Sako ,kad gerai uždirba.

Kartais atsitinka, kad tos nuomonių formuotojos būtent tik apie save ir suformuoja nuomonę, kitų nepaveikdamos.

Man  ta profesija- grynas absurdas. Skirtas fyfoms arba tam tikram  ratui žmonių, verdančių savose sultyse. 

Atsakyti
Na tai tokie quasi marketingistai.
O siap yra ir sios profesijos sunkiuju arkliu,net keleta pazistu.
Pav ,man nuomone apie gyvenima kiparisijoje ipirso angle, ganetinai nesekmingai isitaisiusi sen sire. Bet ji tokia faina ir tokia itaka padare biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 26 liepos 2020 - 09:32

Pinotija, 26 Lie 2020 - 10:13, parašė: Kartais atsitinka, kad tos nuomonių formuotojos būtent tik apie save ir suformuoja nuomonę, kitų nepaveikdamos. Man ta profesija- grynas absurdas. Skirtas fyfoms arba tam tikram ratui žmonių, verdančių savose sultyse.
Nu bet egzistuoja ir pinigus uždirba.

Kai darėm virtuvę klausė dėl mikrobangės,plius 300 integruota kainuoja maždaug.mes neeee,nesąmonė,turim,pastatysim,bus gerai,vakar atkasiau,išblizginau,išveičiau,pastačiau ir ....nu pabaisa,ką daryt🤣.labai jau kontrastas jaučiasi,o buvo normali sau mikrobangė🤣

Atsakyti

Prisikabino ir liepė gulėt ir nejudėt😊

Atsakyti

Na tai tokie quasi marketingistai.
O siap yra ir sios profesijos sunkiuju arkliu,net keleta pazistu.
Pav ,man nuomone apie gyvenima kiparisijoje ipirso angle, ganetinai nesekmingai isitaisiusi sen sire. Bet ji tokia faina ir tokia itaka padare biggrin.gif

Kiparisija, geras pavadinimas.

tada aš labai mėgstu kiparisijas, ir mano nuomonės niekas neformuoja šiuo klausimu. :D​ 

Nuomonės formuotoja- labai kvailai VLKK parinktas pavadinimas. 

Atsakyti

attachicon.gif20200726_104615.jpg

Prisikabino ir liepė gulėt ir nejudėt😊

Kokia meilybė. :wub:​ 

Atsakyti

Pinotija, 26 Lie 2020 - 10:56, parašė: Kokia meilybė. :wub:
Labai ir dar naglybė.kai nori pagulėt su manim,tai pradeda vaikščiot aplink ir taio gailiai miauksėt,tada užšoka ant lovos ir kviečia,kai priguli ,tada užlipa ir murkia ir masažus daro.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 26 liepos 2020 - 10:03

Labai ir dar naglybė.kai nori pagulėt su manim,tai pradeda vaikščiot aplink ir taio gailiai miauksėt,tada užšoka ant lovos ir kviečia,kai priguli ,tada užlipa ir murkia ir masažus daro.

Faina katytė, gerai, kad pasilikai. O lachudra vis dar su niekuo nedraugauja?

Atsakyti