Tai kad dauguma žymių žmonių yra tie nuomonės formuotojai. Nors net nesiskelbia tokiais. Tiesiog tipo draugiškai dalinasi kokio gero daikto kuri patys naudoja, nuotrauka, pvz.
Manau visus mus veikia tokia reklama, kad ir kaip neigtumem
Pinotija, 26 Lie 2020 - 11:14, parašė: Faina katytė, gerai, kad pasilikai. O lachudra vis dar su niekuo nedraugauja?Nedraugauja,nu ką darysi- visi mes skirtingi. Net man taip.keista,kai aš nepratus ,tai man tokį įspūdį paliko,aš jau galvojau,kad meilią katę gaut tai nepaiseks.
Tai kad dauguma žymių žmonių yra tie nuomonės formuotojai. Nors net nesiskelbia tokiais. Tiesiog tipo draugiškai dalinasi kokio gero daikto kuri patys naudoja, nuotrauka, pvz.
Manau visus mus veikia tokia reklama, kad ir kaip neigtumem
Tai ir mes tarpusavyje temoje esam nuomonės formuotojos, juk dalijamės visokiais dalykais ir patarimais. Ir naudojame praktikoje, bent aš tai tikrai atsirenku, kas naudinga.
Tik tas pavadinimas užknisa. Norisi protestuoti. Man jau geriau būtų "įtaką darantys žmonės". Arba tiesiog influenceriai, na, kodėl negalėjo tos galvos sugalvoti kažką geriau. Atrodo, tarytum tas žmogus suformuoja mano nuomonę, ir aš kitos nebeturėčiau. O iš tiesų tai nurodo prekę ar duoda nuorodą ar kryptį, bet nuomonės neformuoja. Nu knisantis pavadinimas.
Nedraugauja,nu ką darysi- visi mes skirtingi. Net man taip.keista,kai aš nepratus ,tai man tokį įspūdį paliko,aš jau galvojau,kad meilią katę gaut tai nepaiseks.
Būna tų meilybių, bet kartais pasiseka, kartais ne. Aš tai kates net sapnuoju, bet mano situacijoje tai negreit namie bus katė, jei bus.
Na kas, Bunkės, Stonkės, Meschino (čia tai joo, formuoja), bernai nedradicinės pakraipos.
Formuoja paauglių nuomonę, bet ne protaujančių asmenybių.
Taip pat ir tapinas, uzkalnis, Beata Nicholson, ir pan, o ne tik paauglių žvaigždutės.
Ta reklama yra itin paveiki, kad ir kaip neigtumem
Taigi prie ruskio buvo prekiu zinovai. Kuo blogai?
O biznis tai nedoras.Labai nedoras. Iteigia nabagui ,kad isigijes kazka ,ka kokia pikul turi tu busi jau lygis. O pav miele ar jura tai suvargusi vireja. Ane , intemora?
Beje ,jura atveju ,as visai neblogai prekiu zinove pasirodziau ,daug kas isigijo.
O va priminei. Subjektyvi savo fb paskyroj neseniai rašė kaip faina kad ji nusipirko Philips esenza mini kavos aparata. Kaip ten jį nusiveza į kelionės ir tt. Taigi čia irgi influencinimas. Ir manau ji iš to uždirbo.