Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Mano kaimo senelis irgi arkliu bulves kase, sodino, siena veze. Savo arklio neturejo, kolukio paimdavo. Ir vezimu esu vaziavus. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *** Sėlija: 27 liepos 2020 - 12:30

*** Sėlija, 27 Lie 2020 - 13:29, parašė: Mano kaimo senelis irgi arkliu bulves kase, sodino, siena veze. Savo arklio neturejo, kolukio paimdavo. Ir vezimu esu vaziavus.
Atrodo,kad arklys kaime tai kažkoks ufonautas neregėtas,negirdėtas.gal aš visai nesusigaudau🤣,bet esu beveik!🤣🤣🤣 tikra,kad ir dabar arklį kaime galima lamatyt.o gal ne? GAL reik į zoologijos sodą važiuot?🤣 Ir netgi jei tokie egzistuoja,jau pradedu abejot🤣,tai gal jie laikom dėl grožio,o ne dėl naudos.😊
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 27 liepos 2020 - 12:35
QUOTE(Intemora @ 2020 07 27, 09:43)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="GAILE*" data-cid="72686421" data-time="1595834439">GAILE*, 27 Lie 2020 - 10:20, parašė: Bet tu jaunesne už mane, o tavo diedukas arkliu važinėjo? 🤔 dabar supratau iš kur pas tave tokios nuostatos apie provincija. Tiesiog tavo seneliai lb senoviškai gyveno. Dauguma taip nebegyveno tuo laiku</blockquote> Aišku,kad važinėjo.visas kaimas važinėjo.ir dabar važinėja.nu tik ką buvau ir ne savo kaime.mano diedukas kare kariavo,kokios jam mašinos.ne mano seneliai.visi taip gyveni paprasti kaimječiai.turėjo ten mašiną vinas mitas.mokytojas,gydytojas,koks kietesnis kaimietis.bet tao arklių buvo daug daugiau..

QUOTE(Intemora @ 2020 07 27, 12:19)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Acqua Alta" data-cid="72686503" data-time="1595844827">Acqua Alta, 27 Lie 2020 - 13:13, parašė: Ne visi. Intemoros paralelineje visatoje tik arkliais ,grieztai.</blockquote> Ei ei , kalbu apie 85_90 metus.ir apie kaimus,kuriuose man teko būt.vėl kažką prisitaikai.kas tau yra.reik keist gyvenimo būdą turbūt,nes stogas visai važiuoja. O tai kaip manai šieną veždavo, gal moticikku ar žiguliu sovietmečiu.ar kiekvienas kaimietis traktorių turėjo savo ūkiui apdirbt.mes dar ir į svečius į kitą kaimą važiuodavom su arkliu.labai buvo smagu.

Na gerai ,komunizme pries pat zlugima ir katik buvai kazkur ne savo kaime ir arkli matei. Reiskia procesas testinis ,arkliai egzistuoja. Vieta kaip suprantu apie vievi. Demarkacine linija,no mans land. Nu visai gali but visokios anomalijos.
Atsakyti

Acqua Alta, 27 Lie 2020 - 13:38, parašė: Na gerai ,komunizme pries pat zlugima ir katik buvai kazkur ne savo kaime ir arkli matei. Reiskia procesas testinis ,arkliai egzistuoja. Vieta kaip suprantu apie vievi. Demarkacine linija,no mans land. Nu visai gali but visokios anomalijos.
Nu va išsisukinėji.
Atsakyti
Isisukineju is ko intemora?
Tesiog bandau lokacija ir laika nustatyt is tavo nuostabiai risliu postu.
Visai nesistebiu beje tuo ka rasai. Visada yra buvo ir bus nesisteminiu zmoniu. Taip ir tie arkliu savininkai.

Atsakyti

Gerai ta Volva. Tikrai patvari ir patogi.

Aisku biski karve :)

Jos ner manevringos visos

Atsakyti

Isisukineju is ko intemora?
Visai nesistebiu beje tuo ka rasai. Visada yra buvo ir bus nesisteminiu zmoniu. Taip ir tie arkliu savininkai.

Ar tu jau mėnulyje gyvenai kokiais pvz  94-ais?

Aplink savo laukus bulvėms kaimiečiai arkliukais arė,  savo akimis mačiau, ir ne tik tada, o ir vėliau.

Patys sodybos laukuose buvom sugalvoję bulves augint, apėjom aplinkinius kaimus, visi su tais arkliukais, gal tik vienas traktoriuką turėjo. O  suarė mums arkliukas, sodybos kaimyno.  

Nekalbu apie stambius ūkininkus, kurie neišvengiamai naudojo traktorius, kitaip niekaip.

Atsakyti

Acqua Alta, 27 Lie 2020 - 13:49, parašė: Isisukineju is ko intemora? Tesiog bandau lokacija ir laika nustatyt is tavo nuostabiai risliu postu. Visai nesistebiu beje tuo ka rasai. Visada yra buvo ir bus nesisteminiu zmoniu. Taip ir tie arkliu savininkai.
Tu bet kokią diskusiją paverti kažkokiu durdomu. Jokio konstruktyvumo,argumentų,nieko.pradedi nesąmones rašinėt.
Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2020 07 27, 12:56)
<p>Gerai ta Volva. Tikrai patvari ir patogi.</p><p>Aisku biski karve smile.gif</p><p>Jos ner manevringos visos</p>

Kazkuris vaikas turejo apynauje corsa ,be vairo stiprintuvo. Taip kad nevarom,ant volvo. Volva - tai shamane skandinavu mitologijoje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 27 liepos 2020 - 13:06

Pinotija, 27 Lie 2020 - 14:01, parašė: Ar tu jau mėnulyje gyvenai kokiais pvz 94-ais? Aplink savo laukus bulvėms kaimiečiai arkliukais arė, savo akimis mačiau, ir ne tik tada, o ir vėliau. Patys sodybos laukuose buvom sugalvoję bulves augint, apėjom aplinkinius kaimus, visi su tais arkliukais, gal tik vienas traktoriuką turėjo. O suarė mums arkliukas, sodybos kaimyno. Nekalbu apie stambius ūkininkus, kurie neišvengiamai naudojo traktorius, kitaip niekaip.
O 85 tada kaip.?pradedu tuos metus prisimint.
Atsakyti
QUOTE(Pinotija @ 2020 07 27, 13:01)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Acqua Alta" data-cid="72686522" data-time="1595846989"><div><p>Isisukineju is ko intemora?
Visai nesistebiu beje tuo ka rasai. Visada yra buvo ir bus nesisteminiu zmoniu. Taip ir tie arkliu savininkai.</p></div></blockquote><p>Ar tu jau mėnulyje gyvenai kokiais pvz  94-ais?</p><p>Aplink savo laukus bulvėms kaimiečiai arkliukais arė,  savo akimis mačiau, ir ne tik tada, o ir vėliau.</p><p>Patys sodybos laukuose buvom sugalvoję bulves augint, apėjom aplinkinius kaimus, visi su tais arkliukais, gal tik vienas traktoriuką turėjo. O  suarė mums arkliukas, sodybos kaimyno.  </p><p>Nekalbu apie stambius ūkininkus, kurie neišvengiamai naudojo traktorius, kitaip niekaip.</p><p></p><p></p>

Zinot ka, jei jau jura uz influencinima nesumokejo , tai minskij traktornyj zavod tikrai spyga atkis. Tegu lukasenka jums traktoriu egzistavima irodo. Ir visatos centras tai ne tik tuteishija ar dzukija.
Gi ir tu paciu kolukiu buvo ir turtingu ,kur kiekvienam po traktoriu teko ir skurdziu ,kur arkliai dirbo. Smelingose dykumose jauciu nelabai ten kas del to zemes ukio stengesi ,koncentravo pramone,paukstynus,zuvininkystes ukius ir rekreacija.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 27 liepos 2020 - 13:12

Acqua Alta, 27 Lie 2020 - 14:05, parašė: Zinot ka, jei jau jura uz influencinima nesumokejo , tai minskij traktornyj zavod tikrai spyga atkis. Tegu lukasenka jums traktoriu egzistavima irodo. Ir visatos centras tai ne tik tuteishija ar dzukija.
Dar Aukštijoj kaimą turėjau prie Panevėžio.viskas tas pats.ai,keli bernai mocais varinėjo. Paimk i papasakok apie savo kaimą soviemečiu.kaip laukus apdirbdavo,ar buvo arklių,kam.jie buvo naudojami,kaip šieną veždavo,ar kiekvienam kieme po žiguliuką stovėjo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 27 liepos 2020 - 13:11