Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Dar mano diedukas katilinėj dirbo.kas kelias paras budėdavo.tai važiuodavo su dviračiu ten.kartais aš atvažiuodavau pas jį .

Va dviračiai buvo įprasta transporto priemonė provincijoj. Gi 10 km greičiau dviračiu numint, nei arklį kinkytbur šliaužti ten su juo lėtai 

Atsakyti

Nų bent jau kompromiso priėjom,kad pasitaikydavo.aleliuja.

Atsakyti
As teigiu ,kad arklys negalejo but privati nuosavybe . Nors del va butent apie wilnijos krasta mazai zinau. Bet kolukieciai tai neturejo arkliu privacioje nuosavybeje. Bet ,gali but ,kad tuteishijoje zampolitai i tuos reikalus mazai demesio kreipe.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 27 liepos 2020 - 16:32

Nų bent jau kompromiso priėjom,kad pasitaikydavo.aleliuja.
Tai ir dabar pasitaiko žinok. Aš daug atvazinejau pastaruosius 10 m. Tai visokių keistenybių kelyje sutikdavau. Arkliai su vežimais dar egzistuoja tikrai 🤣
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GAILE*: 27 liepos 2020 - 16:37

Acqua Alta, 27 Lie 2020 - 17:31, parašė: As teigiu ,kad arklys negalejo but privati nuosavybe . Nors del va butent apie wilnijos krasta mazai zinau. Bet kolukieciai tai neturejo arkliu privacioje nuosavybeje. Bet ,gali but ,kad tuteishijoje zampolitai i tuos reikalus mazai demesio kreipe.
Nežinau ar jis oficialiai priklausė diedukui,bet jis buvo tvarte visada.diedukas mirė prieš 10metu.ir net prieš mirtį jis turėjo arklį.visada jo gyvenime buvo arklys.arba kumelė. Dar dabar ausyse skamba.",noooo,kabyla"😊
Atsakyti

As teigiu ,kad arklys negalejo but privati nuosavybe . Nors del va butent apie wilnijos krasta mazai zinau. Bet kolukieciai tai neturejo arkliu privacioje nuosavybeje. Bet ,gali but ,kad tuteishijoje zampolitai i tuos reikalus mazai demesio kreipe.

Nelegaliai gal laikė 😄

Atsakyti

Nežinau ar jis oficialiai priklausė diedukui,bet jis buvo tvarte visada.diedukas mirė prieš 10metu.ir net prieš mirtį jis turėjo arklį.visada jo gyvenime buvo arklys.arba kumelė. Dar dabar ausyse skamba.",noooo,kabyla"😊

Tu turbūt paveldėjai is jo nenorą mokytis vairuoti mašiną 🤣

Atsakyti
Intemora, pas arkli nepatikimi stabdziai ir nera vairo stiprintuvo.
Apie asilus as isvis patyliu , o poniai yra mazi piktybiniai ziurkes. Cia naujausia patirtis (poniai)
Atsakyti

GAILE*, 27 Lie 2020 - 17:38, parašė: Tu turbūt paveldėjai is jo nenorą mokytis vairuoti mašiną 🤣
Tai dabar man pasakyk ar visi pensininkai kaime sovietmečiu vairavo automobilius? Keista buvo neturintis teisių septyniasdešimtmetis?nu,bet jau aš šitą sakinį taip suprantu.
Atsakyti

Nesąmonė dėl to, kad arkliai negalėjo būti privati nuosavybė. Automobilį šeima galėjo turėti, o karvę ar arklį-ne?  Absurdas. Pas visus kaimiečius tvartuose buvo gyvuliai, tarp jų ir arkliai. O karvė- tai ką, irgi ne privati nuosavybė? O namas?

Nelegaliai dar laikomas arklys?  :D​ 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pinotija: 27 liepos 2020 - 16:52

Tu turbūt paveldėjai is jo nenorą mokytis vairuoti mašiną 🤣

pasakytum taip man, nelikčiau skolinga,  bet čia Intemora, galima gi iš jos ir pasišaipyt? nesupyks juk.

Atsakyti

Pinotija, 27 Lie 2020 - 17:54, parašė: pasakytum taip man, nelikčiau skolinga, bet čia Intemora, galima gi iš jos ir pasišaipyt? nesupyks juk.
Ne tai man dzin,bet prie ko čia mano diedukas,arklys ir mano nenoras.🤣jei po teisybei aš pykstu kai man skauda,o dabar tai ne.
Atsakyti