Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Spėkit ką aš sapnavau🙈🤣🤣🤣

jei taip zvengi,tai kazka nepadoriai :D Nu arba arklius su vezimu :D :D

Atsakyti

Tau jau kaip ir naturalu, jei Kristij kalnuose zenytusi, o kur daugiau? 

Atsakyti

jei taip zvengi,tai kazka nepadoriai :D Nu arba arklius su vezimu :D :D

sexa vezime :D​ 

Atsakyti

Tau jau kaip ir naturalu, jei Kristij kalnuose zenytusi, o kur daugiau? 

nu bet ten kazkokia baznycia buvo..ne kalnai :D O as, blyn, su treningais :D

Atsakyti

Dar Palmyra rase, kad liepos gale atsiras zmogus is praeities ir uzgims begaline meile..Blin..atsirado keturi is praeities..tai kuris cia ta begaline meile? :D

Atsakyti

Dar Palmyra rase, kad liepos gale atsiras zmogus is praeities ir uzgims begaline meile..Blin..atsirado keturi is praeities..tai kuris cia ta begaline meile? :D

Oho kokia bagota!!! 🤣🤣🤣

Atsakyti

Aha!!!bet va ėjau mamai skambint,sakau,gal tik mūsų kaimas tiks lievas buvi.ta ką čia nusišneki,taigi pas tėvą kolūkio centras ir buvo tie arkliai ,važiuodavo su jais.,85m arklys važiuojantus kaime su vežimu retenybė🤣🤣🤣 ir Vilniuj pravažiuodavo .🙈

Ai žinok mes provincijoj ir su vyzom vaikščiojom, kai tu Gariūnuose niCe  kedus reklamavai. Ir šiaip įprasta buvo nemokėt skaityt, rašyt. Žibaline lempa virtuvėj lb nepatogi buvo skaitymui. Kasdienybej dažniau vilną ratelių verpdavom. Ir visi svajojome apie Vilnių 

Atsakyti

ir kam ta ironija, nesuprantu....nes mama pasake, kad pas teva koluky arkliai vazinejo? Zemas lygis...

Atsakyti

kristij, 28 Lie 2020 - 18:24, parašė: jei taip zvengi,tai kazka nepadoriai :D Nu arba arklius su vezimu :D :D
Antras variantas.🤣
Atsakyti
QUOTE(Intemora @ 2020 07 28, 18:21)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="kristij" data-cid="72687158" data-time="1595947778">kristij, 28 Lie 2020 - 17:49, parašė: cia su tais arkliais kazkoks keistas gincas gaunasi..Intemora sako mano dedukas vazinejo, kaimynai vazinejo, kazkas is gretimo kaimo atvaziuodavo. Gaile gincyjasi..nu baik, cia retenybe, niekas jau tais laikais arkliais nevazinejo.. Intemora - nu kaip nevazinejo, va mano diedukas vazinejo ir klausiau vyro diedukas vazinejo... Ir pasaka be galo..pas viena kaime vazinejo, pas kita nevazinejo.. Tipo taip buti negali? Reikia gincytis iki negaliu? Jau net nusibodo skaityt apie ta pati... smile.gif Nedraudziu, nedraudziu ir neaiskinu,..darykit, ka norit...bet jau juokinga smile.gif</blockquote> Aha!!!bet va ėjau mamai skambint,sakau,gal tik mūsų kaimas tiks lievas buvi.ta ką čia nusišneki,taigi pas tėvą kolūkio centras ir buvo tie arkliai ,važiuodavo su jais.,85m arklys važiuojantus kaime su vežimu retenybė🤣🤣🤣 ir Vilniuj pravažiuodavo .🙈

Ir į Kauną atvarydavo tie arkliai su vežimu. Nžn, kokiu tikslu hmm.gif Bet faktas - po nepriklausomybės esu mačius nemažai su arkliu ir vežimu važiuojant. Dabar jau nemačius. Galvoju, gal jau kokį 20 -25 metus nemačiau. Paskutinį vaizdą tai tiksliai pamenu, kaip tokia plačia gatve (Jonavos gatve), nuo Kleboniškio miško vadeliojo... ruduo, ankstus rytas. Arklys tokius garus iš nasrų leido, nes vėsus rytas buvo. Užlipo ant tilto per Nerį. Tada pamaniau, kad į veterinarkę varo. Arkliui atrodė sunku. Tie garai iš nasrų....
Žo. Laba diena. Nu jau apie tuos arklius, jūs pavarot biggrin.gif
Beje, kaime, uošvių kaimynai, laikė žmonės kumelę uj ilgai. Paskutinius kelis metus nėra. Ji ir kumeliuką atsivesdavo wub.gif Veža kumelė šieną - kumeliukas šalia laisvas bėga ❤❤❤ Aš visad bėgdavau link tvoros žiūrėti, kaip jie eina. Kumeliukas visad pasitraukdavo į kitą pusę. Uošvis pasakodavo, kad laukinukai tie kumeliukai. Daug darbo juos prijaukinti.... žodžiu, aš arklius dirbančius mačiau kaime. O tam kaime atsiradau tik nuo 2000 metų. Ir tikiu, kad jei labai reikdavo YPAČ 85-90 tai liuosiai galėjo būt, kad iš kaimo į kaimą pavažiuodavo vieni pas kitus. Gi tie arkliukai ir nevadelioti pargrįždavo su girtu šeimininku namo 😄😄😄 Kaip rodė "Viliuj Karaliuj" kažkada 😄
Atsakyti

kristij, 28 Lie 2020 - 18:38, parašė: ir kam ta ironija, nesuprantu....nes mama pasake, kad pas teva koluky arkliai vazinejo? Zemas lygis...ta prasme kodėl.
Nu durnystė.nesakė nei apie vyžas,nei apie žibalus,tik apie arklius🤓
Atsakyti

ir kam ta ironija, nesuprantu....nes mama pasake, kad pas teva koluky arkliai vazinejo? Zemas lygis...

Nu tai ką tu nori aukšto lygio iš kaimo. Ką tik gi nuo arklio nulipom 🤣

Atsakyti