Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

O mano negavo. Ir isaugo. 

Atsakyti

Nu tai monos mergaitei ne 2 men nera dar :)

Atsakyti

Būdoj ji dieną būna. Būna ir ant fotelio, lovų ir pnš, bet būdoj tikrai mūsų iš darbų laukia. Dabar žaidžiam stalo žaidimą - ji būdoj. Kažkaip naudojamas daiktas jai ji.

O miega naktį tik po mano kaldra miega. Net nosies neiškiša dažnai.

Kazkada, as nesupratau, kaip zmones miega su sunimis, bet kai pati isigijsu, bokseri, miegodavau du juo. Tik jis knarke lb ir daug vietos uzimdavo. 

Atsakyti

Iki 4 mėnesių paprastai būna padidėjęs ir tai normalu. Iki 6 susireguliuoja. Jeigu ne - tuomet masažai ir panašiai. 

Atsakyti

Maniske tarp musu. Diedas sake, kad kartais spardosi, as tai nejauciu :D​ 

Atsakyti

Maniske tarp musu. Diedas sake, kad kartais spardosi, as tai nejauciu :D​ 

Tai jeigu jı spardo - tai kaip tu pajausi ...gal išspirt iš lovos jį nori 😂

Atsakyti

Tai jeigu jı spardo - tai kaip tu pajausi ...gal išspirt iš lovos jį nori 😂

Ji taip isispiria visom keturiom kojytem kartais, kad islaikyt atstuma. Tai va toks spyrimas :D​ 

Atsakyti

Atsakyti

Maniske, tai ex i lova nepriimdavo, kai kartu dar Miegojome. Guledavo jo puseje ir piktai ziuredavo, kai jis ant krasciuko guldavosi. Isnaudojo Kyra ji ksip reikiant. O jis vargsas, maista jai suruoseI dvi dezutes sudejo. Jautienos ir vistienos file. Iskepe orkaiteje. Tik jji, pindose,  needa. Darzoves su bulviu kose is mano lekstes, vakar issiprase. 

Atsakyti

Pinotija, 22 Kov 2020 - 12:04, parašė: Minusas tau. Tokio torto su minėtu organu nevalgyčiau, gražiai patalpinčiau kažkam ant fizionomijos. Humoro iki tiek nesuprantu.
Jei tai man padovanotų.labai nepatikų.netą turėjau galvoje..nuo to apetitas nesumažėtų.tortas yra tortas.😁
Atsakyti

Kazkada, as nesupratau, kaip zmones miega su sunimis, bet kai pati isigijsu, bokseri, miegodavau du juo. Tik jis knarke lb ir daug vietos uzimdavo. 

Aš irgi nesuprasdavau. Ir maniau niekad taip nebus. Bet. Kai parsivežėme mažulytę, miegodavo krepšelyje priklotame pagalvėlių, vilnone skara užklota. Nežinau, ar savaitę taip ištempėm, nes neužilgo ji pradėjo verkti ten. Aš tada pasiėmiau ją į lovą. Ir viskas. Forever  :D Buvo patogu, nes mano lovoj ji nesysiojo  :D Tai labai padėdavo reguliuoti tą reikaliuką. Gąsdino tik smarkiai jos miegojimas po kaldra. Porą kartų maniau, kad ji numirė uždusus :oh: kračiau porą kartų ją, nes maniau, kad JAU. Bet pasirodo ji tik kietai miegojo. Po kelių tokių kartų, aprimau, kad tokia jau ji yra. Miega po kaldra ir jai viskas ok. Dabar kažkiek ji man trukdo, nu bet ir pripratau iš tikro. Ir trūksta, jei sugalvoja pas dukras nueiti.  :)​ 

Atsakyti

Iš Rimi ką tik.toliau reikėjo pavažiuot.pasiklydom per sodus kažkokius važiavom,navigacija nerodė.ant plento ta rimi.tai nudardėjom duobėtais keliukais.nu ,kad prispirkau turiu vilčių iki penktadienio...nu dabar taip atrodo.😁

Ką aš gaminsiu ką gaminsiu rytoj.kas geriausiai gali  paguost? 😁

Atsakyti