Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Atsakyti

Na va foto iliustruota kaip mąsto vilniečiai apie provincija 

Atsakyti

Turiu aš tetą, gryna kavenska, nuo gimimo. Jaunystėj jai kaimas kaip keiksmažodis būdavo. Jai kaimiečiai ir siaubingai rengdavosi ir maistas ten baisus ir oras, ir naujovių pas juos nulis. Bet šiukšlių maišus naudoti iš mano mamos (kaime) išmoko naudoti. O dabar, kai jaunystė jau praeityje, veržiasi į kaimą kaip išprotėjusi ir vien privalumus ten mato  :D​ 

Atsakyti

Turiu aš tetą, gryna kavenska, nuo gimimo. Jaunystėj jai kaimas kaip keiksmažodis būdavo. Jai kaimiečiai ir siaubingai rengdavosi ir maistas ten baisus ir oras, ir naujovių pas juos nulis. Bet šiukšlių maišus naudoti iš mano mamos (kaime) išmoko naudoti. O dabar, kai jaunystė jau praeityje, veržiasi į kaimą kaip išprotėjusi ir vien privalumus ten mato  :D 

Na kažką primena iš šios temos 🤣

Atsakyti
Marco ,juk tu suvoki ,kad cia diskusija ne apie miesta ar kaima.O apie poziuri ir na kaip cia pasakius lygi.
Atsakyti

Pvz aš tai nesuvokiu,bet.suvokiau vieną dalyką ,kad mano diedukas buvo pretekstas  dasikast iki kaimo ir miesto. Tai eik arklio pašukuot .🤣

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 28 liepos 2020 - 19:51

Tavo diedukas nė prie ko iš vis. Jau 100 k sakiau, kad jis nereprezentuoja 9 dešimtmecio provincijos 

Atsakyti

Pvz aš tai nesuvokiu,bet.suvokiau vieną dalyką ,kad mano diedukas buvo pretekstas  dasikast iki kaimo ir miesto. Tai eik arklio pašukuot .🤣

intemora, kiek tu gali apie tą patį, ar tau nuo galvos kažkas nukris, jei pabaigsi ir duosi.... kelią. Jau nežinau kelinta diena tie arkliai ir arkliai. Jau ir sapnuojam. Iš kažkokio neesminio dalyko padarytas  dramblys, tuoj iš kitų temų pribus sunkioji artilerija. 

:D 

Atsakyti
Pinot , jei duos kelia ,tai kuo man juo vaziuot? Volvo,pasatu,asile ar naujuoju poniu?Ponis gyvulys ,neprikurkit cia jauno meiluzio.
Atsakyti

Kažkas labai įsižeidė dėl kaimo. Kažkas dėl virėjų. 

Ir niekaip atleist neišeina ar pamiršt? 

Atsakyti
QUOTE(LavinaX @ 2020 07 28, 19:58)
<p>Kažkas labai įsižeidė dėl kaimo. Kažkas dėl virėjų. </p><p>Ir niekaip atleist neišeina ar pamiršt? </p><p></p>

Kodel turetume>Man pav abu izeidimai galioja.
Atsakyti

Pinot , jei duos kelia ,tai kuo man juo vaziuot? Volvo,pasatu,asile ar naujuoju poniu?Ponis gyvulys ,neprikurkit cia jauno meiluzio.

O tu čia prie ko? Išstojai debatų kaip ir pabaigoj (ar dar nesibaigė?) ir kažkokius laurus nori užsimauti? :hmm:​ 

Poniu, jok poniu. :D 

Atsakyti