Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Poniu, jok poniu. :D

:lol:​ 

Atsakyti

Kažkas labai įsižeidė dėl kaimo. Kažkas dėl virėjų. 

Ir niekaip atleist neišeina ar pamiršt? 

Įsižeisti dėl kažkieno durnu stereotipu? Dėl to kad kažkieno siaura pasaulėžiūra? Tu gal juokauji? Beje tu irgi iš kaimo. Įsižeidei?

Atsakyti

Marco ,juk tu suvoki ,kad cia diskusija ne apie miesta ar kaima.O apie poziuri ir na kaip cia pasakius lygi.

Lyg ir suvokiu...apie tai ir bandžiau parašyti pasakodama apie savo tetą, ir apie tai, kad požiūris gali ir keistis  :) 

man niekad nebuvo gėda ar nepatogu pasakyti, kad aš esu iš kaimo, grynaveislė taip skant. bet turėjau vieną klasioką, kuris išvykęs į Vilnių studijuoti ir grįžęs po poros savaičių baisėjosi viskuo, su kuo anksčiau augo (tiek daiktais, tiek žmonėmis)

Atsakyti

Kodel turetume>Man pav abu izeidimai galioja.

Dickas tau į akį. :)​ Žinau, kad neįsižeidei.

Atsakyti

Įsižeisti dėl kažkieno durnu stereotipu? Dėl to kad kažkieno siaura pasaulėžiūra? Tu gal juokauji? Beje tu irgi iš kaimo. Įsižeidei?

Na aš niekad nesididžiavau tuo, kad esu iš kaimo :D bet ir įsižeist neturiu dėl ko, nes yra kaip yra. Tik kai esi vaikas, tai mastai vienaip, kai užaugi, kitaip. Dabar kaime matau daugiau privalumų gyvent, bet kažkada miestas atrodė daug fainiau. 

Nors net ir ne taip. Tiesiog prioritetas yra nuosavas būstas, tyla, ramybė, kaimynai kuo toliau. Jei tai yra arčiau didelio miesto, tai išvis super. 

Deja, gyvenu skruzdėlyne, va dėl to man labiau širdį skauda, o ne dėl kaimo.

Atsakyti

Nors net ir ne taip. Tiesiog prioritetas yra nuosavas būstas, tyla, ramybė, kaimynai kuo toliau. Jei tai yra arčiau didelio miesto, tai išvis super. 

Deja, gyvenu skruzdėlyne, va dėl to man labiau širdį skauda, o ne dėl kaimo.

taip, miestas arčiau dūšios, kai esi jaunas. Viskas čia pat, gyvenimas verda.

O brandesniam amžiuje norisi to kaimo, na gal ne kaimo, o gamtos, ramybės. Sutinku.

Atsakyti
O ir šiaip kaimas yra kaimas ir nereikia jo lygint su miestu, kaime tikrai gyvenimas ir buvo, ir yra kitoks nei miestuose. Kaimuose daug kas iki dabar ir lauko wc naudojasi. Kalbu apie tikrą kaimą, ne gyvenvietes. 
Atsakyti

man dar neatejo brandesnis amzius musiet :D Noriu skruzdelyno :D Va nusibeldziau kazkur i pasaulio krasta..na salia ezerai, salia miskas..nesvarbu, kad su drocylom :D ..nu bet miskas... O jauciuos uzkista i kazkoki uzkampi..noriu miesto :(

Atsakyti

Galvojau gal nuslėpt, bet pasisakysiu, gal kurios norės paburnoti, kokia bloga motina esu. Vakar vaikas nuo sofos nusirideno  :unsure:  :huh2:  oj apturėjau streso. Bet lyg ir viskas gerai. Net guzo nėra. Apie galimas pasekmes ateity geriau negalvot, vis tiek jau įvyko. 

O atrodė man tai taip nerealu, kaip jau čia nesužiūrėt, kaip jie ten nukrenta... aha. Palikau tolimam kampe ramiai su knygute gulinčią ir nuėjau į kitą kambarį šio bei to. Iki tol niekad nebuvau mačius, kad į tą pačią pusę apsiverstų kelis kartus.

Ir tik toks duslus bum ir klyksmas. Na žodžiu, niekam nelinkėčiau.

Atsakyti

O ir šiaip kaimas yra kaimas ir nereikia jo lygint su miestu, kaime tikrai gyvenimas ir buvo, ir yra kitoks nei miestuose. Kaimuose daug kas iki dabar ir lauko wc naudojasi. Kalbu apie tikrą kaimą, ne gyvenvietes. 

Intermora neigia kad gyvenvietėse buvo kitaip nei dieduko kaime.

Vat čia ir juokingiausia 

Atsakyti

kad neneigia...simta kartu kartojo..buvo autobusai, buvo dviraciai, bet buvo ir vezimu... Man rodos matai, ka nori matyt...Nu arba tiesiog ieskai preteksto pasidergt...

Atsakyti

GAILE*, 28 Lie 2020 - 21:24, parašė: Intermora neigia kad gyvenvietėse buvo kitaip nei dieduko kaime. Vat čia ir juokingiausia
Duodu jelią,net galvą skaudėt pradėjo.gal ryroj🙈
Atsakyti