kristij, 28 Lie 2020 - 21:26, parašė: kad neneigia...simta kartu kartojo..buvo autobusai, buvo dviraciai, bet buvo ir vezimu... Man rodos matai, ka nori matyt...Nu arba tiesiog ieskai preteksto pasidergt...Nu taip.
ko ten dar skanaus yra tam lidle?
Duonos bandelių savaitgalio pusryčiiams, sūrio... ypatingai ten man riešutai geri. Graikiški pakuotiese saldūs, dideli. Kibiną kartais prigriebiu. Doradas pirkau, sprandinę, krūtinėles. Viskas ok.
Galvojau gal nuslėpt, bet pasisakysiu, gal kurios norės paburnoti, kokia bloga motina esu. Vakar vaikas nuo sofos nusirideno
![]()
oj apturėjau streso. Bet lyg ir viskas gerai. Net guzo nėra. Apie galimas pasekmes ateity geriau negalvot, vis tiek jau įvyko.
O atrodė man tai taip nerealu, kaip jau čia nesužiūrėt, kaip jie ten nukrenta... aha. Palikau tolimam kampe ramiai su knygute gulinčią ir nuėjau į kitą kambarį šio bei to. Iki tol niekad nebuvau mačius, kad į tą pačią pusę apsiverstų kelis kartus.
Ir tik toks duslus bum ir klyksmas. Na žodžiu, niekam nelinkėčiau.
Nei 1 neužaugo nenukritęs nuo sofos. Tiesiog nuo šiol palik ją lovytėj arba ant grindų
Duodu jelią,net galvą skaudėt pradėjo.gal ryroj🙈
Nereikia rytoj. Tu prieš patranką Bertą neatsilaikysi. Pabaik ir pamiršk, patarimas.
Duonos bandelių savaitgalio pusryčiiams, sūrio... ypatingai ten man riešutai geri. Graikiški pakuotiese saldūs, dideli. Kibiną kartais prigriebiu. Doradas pirkau, sprandinę, krūtinėles. Viskas ok.
man lidle patinka marinuoti burokeliai su svogunais ir siemkes
Visokių įdomių šaldytų dalykų būna įdomių lidle. Ir tokių, kad tik atšildai ir gali valgyt, arba dar kept orkaitėj reikia. Žmonės perka, nors aš mažai ką bandžius, vis pažiūriu, pavarvinu seilę ir tiek
O ir šiaip kaimas yra kaimas ir nereikia jo lygint su miestu, kaime tikrai gyvenimas ir buvo, ir yra kitoks nei miestuose. Kaimuose daug kas iki dabar ir lauko wc naudojasi. Kalbu apie tikrą kaimą, ne gyvenvietes.
na, lauko tualetų ir viduryje Vilniaus sočiai tai nėra kaimo požymis. bet taip, tu teisi, gyvenimas ten savotiškai kitoks
Galvojau gal nuslėpt, bet pasisakysiu, gal kurios norės paburnoti, kokia bloga motina esu. Vakar vaikas nuo sofos nusirideno
![]()
oj apturėjau streso. Bet lyg ir viskas gerai. Net guzo nėra. Apie galimas pasekmes ateity geriau negalvot, vis tiek jau įvyko.
O atrodė man tai taip nerealu, kaip jau čia nesužiūrėt, kaip jie ten nukrenta... aha. Palikau tolimam kampe ramiai su knygute gulinčią ir nuėjau į kitą kambarį šio bei to. Iki tol niekad nebuvau mačius, kad į tą pačią pusę apsiverstų kelis kartus.
prie ko čia bloga motina...tų bum dar bus gyvenime, bet įsivaizduoju, kaip išsigandai
Buvo ir man, tik dar baisiau.
Vežimas su vaiku nuriedėjo nuo šaligatvio krašto ir apsivertė dugnu į viršų, stabdžio nepaspaudžiau ir kažko apsižioplinau.Tai buvo namo kieme, vaikas aišku kniūbsčias bum, o buvo kokie 7 mėn. Vos sau plaukų nenusiroviau. Tikrai nelinkiu niekam.
Nu žinojau, kad taip būna, kad jie ima ir netikėtai nusiridena, neturėjau taip palikt. Bet net mintis nekilo, kad taip gali nutikti. Kažkaip dar per mažai ji juda palyginti, todėl ramiai išėjau. O nederėjo. Dabar paranojiškai bijau palikt net saugiose vietose, atrodo ir iš lovytės kaip nors išsivers 🙈🙉🙊 ir visuose gultukuose pradėjau priseginėt, nel laike vežime.
Buvo ir man, tik dar baisiau.
Vežimas su vaiku nuriedėjo nuo šaligatvio krašto ir apsivertė dugnu į viršų, stabdžio nepaspaudžiau ir kažko apsižioplinau.Tai buvo namo kieme, vaikas aišku kniūbsčias bum, o buvo kokie 7 mėn. Vos sau plaukų nenusiroviau. Tikrai nelinkiu niekam.
Bet žiūriu taip nutinka. Mūsų vasarinukų grupėj irgi vienas vaikas su vežimu išvirto, keli nuo lovų nuriedėjo 🤦♀️🤦♀️🤦♀️ tik tas aišku nepadeda geriau jaustis, atrodo buvo galima išvengt.
Iš vežimo aš maža esu iškritus, su vežimu nudardėjus laiptais 🤭
![]()
O kaip vaikai kritinėja, kai vaikščiot pradeda. ..... manoji ant kaktos mėlynes nešiojo metus gal. Jei viena užgyja-kita atsiranda būdavo... ir dar lūpą prasikirsdavo - su savo dviem dantukais. Rėėėkia, kraujai teka iš lūpos būdavo... čia kai ropodavo. Kažkaip galvą dėdavo neišlaikius (arba kaktą, arba apatinį žandikaulį čiaukšt ir įsikąsdavo)....Žodžiu... nepaguosiu. Ne visiems vienodai, bet neužauga tie vaikai be tokių nutikimų. Paguodžiau 😊