Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Jo, uz peciaus autentiska atstatyma 8 stukas seimininkas sumokejo. Pakura is kitos puses, o tos dureles, kur matosi, ten gali maista sildyti, staigiai pasyla.

Trys kambariai ir holas didelis. 

Atsakyti

Atsakyti
Kaip man patiko ideja,kad senuose rumuose zmones gyvena,kaimuose zmones gyvena,su arkliais zmones gyvena.
O lietuvos paveldas saugomas nuo pilieciu ,kad neduok dieve neapsigyventu kas nors.
Siaip tai stebiuosi to paveldo atsparumu
Atsakyti

Kaip man patiko ideja,kad senuose rumuose zmones gyvena,kaimuose zmones gyvena,su arkliais zmones gyvena. O lietuvos paveldas saugomas nuo pilieciu ,kad neduok dieve neapsigyventu kas nors. Siaip tai stebiuosi to paveldo atsparumu
Zinai, kas sitam name kazkada buvo? Plytine. 
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *** Sėlija: 29 liepos 2020 - 17:26

Sake, suo dar vis atitempia is pievos koki aulini bata, ar puodeli. Viskas buvo uzversta zemem. Matyt, vanduo iskelia po biski :D​ 

Atsakyti

Tu geriau apie tą cukiniją papasakok. Tai ar cukinija, ar moliūgas?

Ir kaip tu ją  gaminsi?

arba kurioj pardej lazanija geresne :D Dar pora zinuciu apie arklius ir apsivemsiu :)

Atsakyti

kristij, 29 Lie 2020 - 17:46, parašė: Dar pora zinuciu apie arklius ir apsivemsiu :)
Nu jau lek i tulika :D
Atsakyti

vaizdai nevimdo :)

Atsakyti

Nu neturetu, sitie tai sportiniai zirgai. 

Atsakyti

Nesileisiu į Altos provokacijas, nes man visad noras yra žmonėms išaiškinti, kai jie nežinodami kalba netiesą (gražiai pavadinkim),bet turbūt užimtų "diskusijos" ne vieną dieną, o laiko mažai kada randu dabar nuoširdžiai sm pasėdėt :) 

Atsakyti

Selija, tai ar gerai gavosi tavo cukinija?  :essen:​ 

Atsakyti

Sake, suo dar vis atitempia is pievos koki aulini bata, ar puodeli. Viskas buvo uzversta zemem. Matyt, vanduo iskelia po biski :D​ 

o šuo jų lietuviškas, kur iš prieglaudos?

Atsakyti