Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

I svečius su arkliu 🤣. 90 aisiais??? Nu juokinga is tikro net 😂
As gimus 81. Tai vaikystej siena tik arkliais visi vezdavo, bulves nukase. Tai ir mes pasivezindavom :) I svecius lyg nevaziuodavo, bet iki parduotuves ar kapiniu 5 km kaimynas vaziuodavo. 
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 30 liepos 2020 - 21:06

Nors tavo tėvai ir db dar labiau senovinių pažiūrų ir gyvenimo būdas ne šiuolaikinis, tai nesistebiu 

Atsakyti

Nu vat ne, arklį balnot yra reikalų ir trunka laiko. O greitis su juo kaip pėsčiom. Tai žinok nėra logikos kad tai būtų norma. Dviračiai buvo norma. Ir autobusai 

Nu tikrai ne kaip pesciom, jei tuscias vezimas. Greit ganagan vaziuodavo :)

Su pilnuteliu sieno, tai leciau, aisku. Mes dar vaikai padedavom mint ta siena :)

Tiesa, jau kaimynams, nes senelis buvo mires ir arklio nebeturejo mociute.

Atsakyti

Neisvartyk. Nesakiau kad jokiam. Sakiau kad tai nebuvo įprastas kasdienis vaizdas ir normali praktika. Tai buvo retenybė 

Paimkim pvz.mano kaima ir aplinkinius. Ne visi auto turejo. O autobusai ten jokie tarp kaimu nevazinejo, tik iki baznytkaimio ir tai reikdavo 1 km nueit peskom, o vaziuodavo gal vos 3 d.per sav.porasyk per diena. 

Atsakyti

1 km nueit sunku?

Atsakyti

Galvojau gal nuslėpt, bet pasisakysiu, gal kurios norės paburnoti, kokia bloga motina esu. Vakar vaikas nuo sofos nusirideno  :unsure:  :huh2:  oj apturėjau streso. Bet lyg ir viskas gerai. Net guzo nėra. Apie galimas pasekmes ateity geriau negalvot, vis tiek jau įvyko. 

O atrodė man tai taip nerealu, kaip jau čia nesužiūrėt, kaip jie ten nukrenta... aha. Palikau tolimam kampe ramiai su knygute gulinčią ir nuėjau į kitą kambarį šio bei to. Iki tol niekad nebuvau mačius, kad į tą pačią pusę apsiverstų kelis kartus.

Ir tik toks duslus bum ir klyksmas. Na žodžiu, niekam nelinkėčiau.

Nieko nenutiko tam vaikui. Turbut kiekvienas nukrenta. Bet ateity dek ant zemes :) as klodavau kaldra tiesiog :)

Atsakyti

attachicon.gifIMG_20200729_115634.jpg

ne cukinija cia? 

Cukinija 100 proc.

Atsakyti

Nors tavo tėvai ir db dar labiau senovinių pažiūrų ir gyvenimo būdas ne šiuolaikinis, tai nesistebiu 
Mano senelis pirmas visoj apylinkej motocikla nusipirko, pirmas tv nusipirko :) Tai nereik varyt tikrai. Mano vaikystej buvo tu arkliu, po to mazejo...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 30 liepos 2020 - 21:47

Gaile, tai vaziuodavo autobusas ryte i viena puse,vakare i kita. Nuvaziuoji i parduotuve ryte ir lauki vakaro namo grizt? O, jeigu kokio kombikormo nupirkt, tai tempsi maisu pora i autika, o po to peskom kilometra? Tai ir vaziuodavo su arkliu :)

Atsakyti

GAILE*, 30 Lie 2020 - 22:29, parašė: 1 km nueit sunku?
Tik iki bažnytkaimio,o buvo ir toliau.tarp kaimų nevažinėjo autobusai.
Atsakyti

Amadėja*, 30 Lie 2020 - 22:46, parašė: Gaile, tai vaziuodavo autobusas ryte i viena puse,vakare i kita. Nuvaziuoji i parduotuve ryte ir lauki vakaro namo grizt? O, jeigu kokio kombikormo nupirkt, tai tempsi maisu pora i autika, o po to peskom kilometra? Tai ir vaziuodavo su arkliu :)
Gal tavim patikės🤦‍♀️ Nu viskas taip ir buvo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 30 liepos 2020 - 21:48

As prisimenu identiskai (arkliu tema) kaip Intemora pasakojo.

Vieta: Labanoro apylinkes

Atsakyti