Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Selija, tai ar gerai gavosi tavo cukinija?  :essen:​ 

dar kepa. 

o šuo jų lietuviškas, kur iš prieglaudos?

Jo, atsisiunte. 

Atsakyti

Jo, atsisiunte. 

Kaip atsisiuntė?  :hmm:​  

Atsakyti

Autobusiuku. 

Atsakyti
QUOTE(LavinaX @ 2020 07 29, 20:21)
<p>Nesileisiu į Altos provokacijas, nes man visad noras yra žmonėms išaiškinti, kai jie nežinodami kalba netiesą (gražiai pavadinkim),bet turbūt užimtų "diskusijos" ne vieną dieną, o laiko mažai kada randu dabar nuoširdžiai sm pasėdėt smile.gif </p><p></p>

Tai sedek graziai SM ,tyloje ,ramybeje,savo tiesos kalbejime vaikeli.
Atsakyti

Pasakei ir šventa.sėdi ir tyli.🤣

Važiuosim šiandien gal į Ikėj,.pirksim dvi spintas vaikams,ir lovą vegetarei,nes užknisa girgžda ir girgžda visą naktį. Reik svetainės remontą pradėt.bet tai ten  reik išnešt,jau nebežinau kur.Visokių staliukų,sofą(nu tą gal vyro mamai į kaimą,bet tai organizuok transportą,vežiok,taip pyst nepasidaro visks,dar dujinė,šaldytuvas. Užsakėm tokį baldą  pgl užsakymą pagaminti į nišą,tai reik kažką ir daryt. Ne,tai aš nieko nedarysiu,mano darbas šiknas spardyt ,t.y ragint ir gumos netempt.🙈 O čia nelengvas darbas.🤣

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 30 liepos 2020 - 08:02

Parašyk į fb skelbimus kad dovanoji, išsivežti patiems. Gal kam prireiks

Atsakyti

Ai,jau ten tokie,kad net gėda siūlyt.nu žiūrėsim.kažkur iškišim.

Atsakyti

Ai,jau ten tokie,kad net gėda siūlyt.nu žiūrėsim.kažkur iškišim.

Būna paima visokius senus griozdus. Pabandyt gali 

Atsakyti

Sian gaminam su dukra kibinus ir vezames pas uosvius. Ten kepam. Jos ten jau vakar torta pasidare.

Rytoj uzsakytas vaziavimas  atviru traukinio vagonu 20 km. Cia tokie seni begiai like nuo DDR laiku. Tai padaryta atrakcija, pasivazinejimas. 

Atsakyti

Na tai ką, kaukės nuo šeštadienio daug kur vėl privalomos. Gerai kad užsisakiau ankščiau, o tai vėl brangs, ko gero. Bet tai kokia nesąmonė, kad parduotuvėj privaloma, o pvz sporto renginių metu - ne. Trūksta logikos

Atsakyti

Man keista. Mano giminėj niekas arklių nebenaudojo transportui. Nei kaime nei miestuose. Naudojo autobusus arba mašinas 

Nu jau. Man tai pasakojo, kad su arkliais i Labanorine suvaziuodavo zmones. Seneliai turejo arkli perpus su kaimynu. Kiti irgi turejo zmones. Daug tu arkliu budavo. Naudojo juos ir miskams kirst. Ardavo, akedavo, siena grebdavo. Bet ten toli buvo kolukis, nes aplink miskai.

Atsakyti

Nu jau. Man tai pasakojo, kad su arkliais i Labanorine suvaziuodavo zmones. Seneliai turejo arkli perpus su kaimynu. Kiti irgi turejo zmones. Daug tu arkliu budavo. Naudojo juos ir miskams kirst. Ardavo, akedavo, siena grebdavo. Bet ten toli buvo kolukis, nes aplink miskai.

Tai darbams naudojo. Ne transportui. Ir daug tai jau nebuvo tavo jaunystėj. 

Atsakyti