Selija, tai ar gerai gavosi tavo cukinija?
dar kepa.
o šuo jų lietuviškas, kur iš prieglaudos?
Jo, atsisiunte.
Pasakei ir šventa.sėdi ir tyli.🤣
Važiuosim šiandien gal į Ikėj,.pirksim dvi spintas vaikams,ir lovą vegetarei,nes užknisa girgžda ir girgžda visą naktį. Reik svetainės remontą pradėt.bet tai ten reik išnešt,jau nebežinau kur.Visokių staliukų,sofą(nu tą gal vyro mamai į kaimą,bet tai organizuok transportą,vežiok,taip pyst nepasidaro visks,dar dujinė,šaldytuvas. Užsakėm tokį baldą pgl užsakymą pagaminti į nišą,tai reik kažką ir daryt. Ne,tai aš nieko nedarysiu,mano darbas šiknas spardyt ,t.y ragint ir gumos netempt.🙈 O čia nelengvas darbas.🤣
Man keista. Mano giminėj niekas arklių nebenaudojo transportui. Nei kaime nei miestuose. Naudojo autobusus arba mašinas
Nu jau. Man tai pasakojo, kad su arkliais i Labanorine suvaziuodavo zmones. Seneliai turejo arkli perpus su kaimynu. Kiti irgi turejo zmones. Daug tu arkliu budavo. Naudojo juos ir miskams kirst. Ardavo, akedavo, siena grebdavo. Bet ten toli buvo kolukis, nes aplink miskai.
Nu jau. Man tai pasakojo, kad su arkliais i Labanorine suvaziuodavo zmones. Seneliai turejo arkli perpus su kaimynu. Kiti irgi turejo zmones. Daug tu arkliu budavo. Naudojo juos ir miskams kirst. Ardavo, akedavo, siena grebdavo. Bet ten toli buvo kolukis, nes aplink miskai.
Tai darbams naudojo. Ne transportui. Ir daug tai jau nebuvo tavo jaunystėj.