Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Intemora, 22 Kov 2020 - 14:31, parašė: Viskas ok ir tiko ir patiko.Tik problemytė.Hmmm.eee.Vegetarei irgi ir tiko ir patiko.ji mėgsta tuos.per didelius rūbus.🥺
OMG, tikrai ne kas. Taip taip, per dideli dabar stailų stailas smailikai_com_4_4.gifKovok, mamka smailikai_com_1_583.gif nepasiduok  :D
Atsakyti

Dviems zmonems, t. y. man ir MB tokia ir yra. Nuo keliu nenulipa, i pazasti kniaubiasi. Bet visiems kitiems dantis siepia.  :D

O vaikams irgi?

Atsakyti

O vaikams irgi?

jo. Dukros praktiskai nepazista, o pro sunu praeina, bet nesileidzia palieciama. 

Atsakyti

Dviems zmonems, t. y. man ir MB tokia ir yra. Nuo keliu nenulipa, i pazasti kniaubiasi. Bet visiems kitiems dantis siepia.  :D

Saugo jus. Jus ja is prieglsudos pasieemete. Isgydete ja. Ji sito nepamirs. Ne taip, kaip ne kurie zmones, vieni kitiems. 
Kai as savo draugem sakau, kad pasiemiau tik savo rubus, jos netiki. Buta, masina.  Bendra. 

O buitine technika. TV didziausia. Pirkau is savo , lietuviskas, pensijos, kai gavau is Lietuvos uz 3 metus. Dar uzuolaidas, cia rodziau. Italiskas pagal uzsakyma Lietuvoje, kurios kainavo 800 euru. sviestuvud  grazius. Torserus. 
Sakau tom savo draugem. Nieko nenusinesime i kapus. Apsokiuciai nieko. Jos sako, kad as lb protinga. 😳😂

Atsakyti

OMG, tikrai ne kas. Taip taip, per dideli dabar stailų stailas smailikai_com_4_4.gifKovok, mamka smailikai_com_1_583.gif nepasiduok  :D

Pamenu, kai dukra, pankavusi du metus, parejo ir padake: duok rytdienai normaliai apsirengt :blink:. Atidaviau dzinsus, pora bliuskiu, megztuka, isejo i mokykla, tai jos niekas nepazino, aukletojas praejo pro sali.  :D​ 

Atsakyti

jo. Dukros praktiskai nepazista, o pro sunu praeina, bet nesileidzia palieciama. 

Nu princĖsa  :blink:  :D  :D 

Manoji svetimų nemėgsta, bet savo gaują tai visą išlaižo. Ir mano mamą, ir uošvius, ir kitus gimines artimesnius normaliai pakankamai. Gali pvz ateit ant kelių atsisėst. Jei su šiltu dekiu jie kojas užsikloję  :D​ 

Atsakyti

Pamenu, kai dukra, pankavusi du metus, parejo ir padake: duok rytdienai normaliai apsirengt :blink:. Atidaviau dzinsus, pora bliuskiu, megztuka, isejo i mokykla, tai jos niekas nepazino, aukletojas praejo pro sali.  :D​ 

:lol:  :lol:  :lol:​ 

Atsakyti

Nu princĖsa  :blink:  :D  :D

Manoji svetimų nemėgsta, bet savo gaują tai visą išlaižo. Ir mano mamą, ir uošvius, ir kitus gimines artimesnius normaliai pakankamai. Gali pvz ateit ant kelių atsisėst. Jei su šiltu dekiu jie kojas užsikloję  :D​ 

Jei sunus duoda ka skanaus is rankos, tai paima ir eina salin. 

Atsakyti

Feja, Dieve kokia mazute tavo knopke buvo. Dukte pasakojo, kad jos i delta tilpo, kai parsiveze. Padejo ant zemes ir pradejo, ji , verkti, kad nemokes auginti. 

Intemora, su dukrom taip buna. Visos ta praeinant. As as mamos rubus nesiojau. Is sesers « vogisu». Mano dukros, nesiojo mano  rubus. Dabar dukte neranda kojiniu. 😂😳

Atsakyti

Sunus grizo :rolleyes:​. Atsiprase. Nu nu, zesim, kiek ilgai bus nuolankus... 

Atsakyti

Panos, perejome i FB grupe. Lb jau tas Chatas pypsejo. 😏

Atsakyti

Mano mamos sesuo vogdavo is mociutes kapronines kojines eit i sokius.

Mociutei reik i baznycia sekmadieni, ogi kojiniu stalciuj ner. Ta rekia: As nieko nezinaaau. Mociute iskolioja.Nusiperka kitas  kojines.

Sestadieni vel pavogtos.Sokiams. Tada, sake, su vadelem nušniojo keliskart. O ta rekia:Vistiek voooogsiu!.

Tada mociute rado kita slaptaviete.  :D Pasiutus ta mano krikstamote buvo labai.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *** Sėlija: 22 kovo 2020 - 15:03