Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Man ir namas ir sodas ir upė ir ežeras  ir žvakės sode prie vyno tapo rutina.bet nei už ką nenorėčiau to prarasti,nes tai faina tokia  rutina.Spėju,kad ir Tenerifės rutina man patiktų.

Atsakyti

Man ir namas ir sodas ir upė ir ežeras  ir žvakės sode prie vyno tapo rutina.bet nei už ką nenorėčiau to prarasti,nes tai faina tokia  rutina.Spėju,kad ir Tenerifės rutina man patiktų.

Man jura pirmais metais irgi einama labai buvo. Po darbo varydavau degintis. 

Atsakyti

auksine gyvenimo ismintis..ka ten mes apie gyvenimo prasme kazkada kalbejom :D

To, ko jums reikia, tas ir yra svarbu

Manoma, kad pamąstymai apie gyvenimo prasmę yra vienas iš depresijos požymių. Čia svarbi ne kažkokia virtuali prasmė, o jūsų sąmoningumas, kad darote kažką naudingo, vadinasi, ir gyvenate prasmingai. Todėl tiesiog susikaupkite ties tuo, kas jums svarbu, kad ir ką kas nors kalbėtų šiuo klausimu.

Puikiai parasyta!

Ir sutinku del depresijos ar bent depresyvios nuotaikos, nes kai viskas ok, tai tokiom temom zmones nemasto :)

Atsakyti

Puikiai parasyta!

Ir sutinku del depresijos ar bent depresyvios nuotaikos, nes kai viskas ok, tai tokiom temom zmones nemasto :)

vadinas man viskas ok :D Nors ateis Selija ir sakys..pavirsutiniskas tu zmogus :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristij: 03 rugpjūčio 2020 - 22:09

vadinas man viskas ok :D Nors ateis Selija ir sakys..pavirsutiniskas tu zmogus :D

Tai pergiliai kapstyt nera ok...realiai

Atsakyti

Kodel Selija sakys? Ar kada Selija cia depresyvi buvo? Man taigi viskas gerai, ar dejuoju? 

Atsakyti

Kodel Selija sakys? Ar kada Selija cia depresyvi buvo? Man taigi viskas gerai, ar dejuoju? 

:D as ne apie Selija..o save :)

Atsakyti

*** Sėlija, 03 Rug 2020 - 22:47, parašė: Man jura pirmais metais irgi einama labai buvo. Po darbo varydavau degintis.
Nu taip,bet gi žinai,kad tu gali ir tas žinojimas smagus.ir man tas pats. Tik šunys prižadina🙊
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 04 rugpjūčio 2020 - 07:09

Nu taip,bet gi žinai,kad tu gali ir tas žinojimas smagus.ir man tas pats. Tik šunys prižadina🙊

Man smagiau yra zinojimas, kad i darba galiu per 5 min. nubegt, nei, kad jura uz keliu kilometru. 

Atsakyti

Aš ar taip ar taip važiuodavau.dabar man patogiau bus.vyras tiesiai pristatys,kažkaip taip sutapo,kad pakeliui dabar. Nu bet kita vertus,geriau į darbą važiuot,nei gyvent ten kur nepatinka  vien dėl darbo. Nesakau,kad tau nepatinka,šiaip svarstau.man labai labai patinka mano gyvenamoji vieta,o kadangi niekad nebuvo problema važinėtis,tai dabar man geriau. Kažkaip žiūrėjau lro langą ryte ir galvojau kaip čia bus gražu žiemą.nu jei iš vis bus ta žiema🤣

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 04 rugpjūčio 2020 - 09:14

Jau kelintą dieną Altukė manęs nepakalbina.🤔

Atsakyti

Man mano vieta patinka, viskas ok. 

Tik jura dzin. 

Atsakyti