Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

6 geri butai tenerifej išeina. 5 nuomoji, vienam gyveni ir pinigų dafiga visiems mano poreikiams būtų 

Tuoj tau ta Tenerife pataptu  rutina, o tada vel reiktu keliaut, atsirastu nauju poreikiu. 

Atsakyti

Tuoj tau ta Tenerife pataptu  rutina, o tada vel reiktu keliaut, atsirastu nauju poreikiu. 

Nu tai iš nuompinigiu užtektų keliavimui. Prabangos man nereikia gi

Atsakyti

Oi,man irgi tiktų Gailės planas.Pats tas.ir klimatas ir jūra ir pinigai kelionėms.viskas ko reikia.

Bilietų neperku.o gal reiktų kokį🙊

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 03 rugpjūčio 2020 - 18:25

Oi,man irgi tiktų Gailės planas.Pats tas.ir klimatas ir jūra ir pinigai kelionėms.viskas ko reikia. Bilietų neperku.o gal reiktų kokį🙊
Jaja... kaziko iki juros tik syki nusibeldziau, ir tai drauges prispirta. Viskas patampa rutina, ka matai, turi kasdien. 
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *** Sėlija: 03 rugpjūčio 2020 - 18:30

Jaja... kaziko iki juros tik syki nusibeldziau, ir tai drauges prispirta. Viskas patampa rutina, ka matai, turi kasdien. 

Tai ten hi verslo planas, o ne tusintis toj tenerifej.

Isties pasaka butu Lt saltuoju metu kazkur kitur pagyventi :)

Atsakyti

Nezinau, man tai ir cia gerai. Niekad nenorejau kazkur del klimato keltis, man tinka LT klimatas. 

Atsakyti

Nezinau, man tai ir cia gerai. Niekad nenorejau kazkur del klimato keltis, man tinka LT klimatas. 

Man irgi tinka, bet butu galimybe, tai nuo lapkricio iki Kaledu ir po to nuo sausio puses iki kovo kazkur silciau butu smagu :)

Atsakyti

Man irgi tinka, bet butu galimybe, tai nuo lapkricio iki Kaledu ir po to nuo sausio puses iki kovo kazkur silciau butu smagu :)

Nu, man tiktu gal vasari- kova kazkur pabut.

Atsakyti

kai buni kazkur svetur, tai pasiilgsti namu,...bet jei ir ten namai... Man patiktu...

Atsakyti

kai buni kazkur svetur, tai pasiilgsti namu,...bet jei ir ten namai... Man patiktu...

Butent kai namai

Atsakyti

auksine gyvenimo ismintis..ka ten mes apie gyvenimo prasme kazkada kalbejom :D

To, ko jums reikia, tas ir yra svarbu

Manoma, kad pamąstymai apie gyvenimo prasmę yra vienas iš depresijos požymių. Čia svarbi ne kažkokia virtuali prasmė, o jūsų sąmoningumas, kad darote kažką naudingo, vadinasi, ir gyvenate prasmingai. Todėl tiesiog susikaupkite ties tuo, kas jums svarbu, kad ir ką kas nors kalbėtų šiuo klausimu.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristij: 03 rugpjūčio 2020 - 20:46

Googlinuosi misraines. Kazka norisi idomesnio :)

Atsakyti