Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Ai, dar suvare mociutes iseiginius batelius, jai buvo per mazi, tai padejo i vieta iskleiptus, su sukruvintais uzkulniais :lol:​ 

Atsakyti

Tai dar būtų pusė bėdos, jei skolintųsi ar kažkaip būtų galima dalimtis.bet jei jau paima,tai priaiga jai prie kupros.tap buvo su mano žaliu paltu.🤧

Atsakyti

Saugokitės šitos ligonės. Protu nesuvokiama, kad žmogus gali taip apie kitą kalbėt vien dėl to, kad nutariau išeiti iš FB grupės. 

O kitos nei žodelio, visoms priimtina. 

Gaila, galvojau galėsiu bendrauti SM, bet matyt laikas užbaigti ir su forumu su visam. 

O tau, Virga, palinkėsiu sėkmės. Niekad nieko blogo tau nepadariau, didžiausia nuodėmė, kad kažkada fb iš draugų pašalinau. Neatleisi, matau, iki grabo lentos. Žiauru, kai žmonės taip laiko pyktį. 

Priedas  20200322_152049.jpg   60,72KB   5 Parsiųsta kartų

Viso. 

Atsakyti

Maniškė remgiasi dvejopai,arba moteriškai(sąyginai :sijonukas,koks paltukas) arba humanoj vyriškų džinsų ir vyriškų megztinių prisiperka.kaip nuotaika ,toks ir įvaizdis.

Atsakyti

Tai dar būtų pusė bėdos, jei skolintųsi ar kažkaip būtų galima dalimtis.bet jei jau paima,tai priaiga jai prie kupros.tap buvo su mano žaliu paltu.🤧

Oj, kokia pažįstama situacija...kojinių neturiu, nešioju vyro, nes neapsimoka pirkti, vistiek dings, džemperių sau nebeperku, nes irgi prasmės nėra...gerai, kad nors triusikų nevagiliauja

Atsakyti

Tiesiog kazkoks masinis nudurnejimas

Atsakyti

Oj, kokia pažįstama situacija...kojinių neturiu, nešioju vyro, nes neapsimoka pirkti, vistiek dings, džemperių sau nebeperku, nes irgi prasmės nėra...gerai, kad nors triusikų nevagiliauja

vyras tavo dzemperius vagia?  :blink: Maniskis taitai neitilptu. O kojines as pati diedo kartaiskartais pavagiu :D​ 

Atsakyti

marco'polo, 22 Kov 2020 - 15:28, parašė: Oj, kokia pažįstama situacija...kojinių neturiu, nešioju vyro, nes neapsimoka pirkti, vistiek dings, džemperių sau nebeperku, nes irgi prasmės nėra...gerai, kad nors triusikų nevagiliauja
Esu ir tokį bajerį užtikus Oi,susipainiojau.
Atsakyti

Koki bajeri? Man diedo kojines tinka, jam mano ne.

Geriausias bajeris, kai koleges sunus desimtokas i mokykla su motinos kelnem nuejo. Paprastom juodom kelnem.  :lol:​ 

Atsakyti

*** Sėlija, 22 Kov 2020 - 15:41, parašė: Koki bajeri? Man diedo kojines tinka, jam mano ne. Geriausias bajeris, kai koleges sunus desimtokas i mokykla su motinos kelnem nuejo. Paprastom juodom kelnem. :lol:
Kokį.su triisikais.
Atsakyti

Kokį.su triisikais.

cia, kaip as buvau dvejus apsimovus kazkada :lol:​ 

Atsakyti

*** Sėlija, 22 Kov 2020 - 15:41, parašė: Koki bajeri? Man diedo kojines tinka, jam mano ne. Geriausias bajeris, kai koleges sunus desimtokas i mokykla su motinos kelnem nuejo. Paprastom juodom kelnem. :lol:
Mano vyras si mano kelnėm buvo į darželį nuėjęs.džinsais.. Kažkaip eina ir matau,kad labai aptemti ir trumpi džinsai.net blauzdos matosi.
Atsakyti