Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

*** Sėlija, 22 Kov 2020 - 16:11, parašė: Drimba. Bet ne tik jai. Kaip Gaile megsta sakyti, galbut tam yra pagrindas..? :hmm:
🙂
Atsakyti

tai jūs ten savo uždaroj grupėj šitaip pletkinat apie išėjusias?

Atsakyti

tai jūs ten savo uždaroj grupėj šitaip pletkinat apie išėjusias?

Buvo pokalbis. Kai Intemora buvo istarsyta TD. 

Virga isiuto. Taip gavosi. 

Atsakyti

As tai jau bijau ir berasyt.

Zmones kazkokie pablude pasidare.

Tikejausi, kad visuotinai sunkesniu periodu kaip tik bus daugiau supratingumo, o yra priesingai.

Atsakyti

Bet Intemoros niekas nevadino jokiais necenzuriniais zodziais, daugumai , ir man, buvo idomu kokia kate tarp ju su Alta prabego. 

Atsakyti

Bet Intemoros niekas nevadino jokiais necenzuriniais zodziais, daugumai , ir man, buvo idomu kokia kate tarp ju su Alta prabego. 

nebutinai necenzuriniais, bet viesai. Virga neviesai rase. 

Netiesa raso Gaile TD, kad "galbut yra pagrindo, kodel Alta vadina Intemora be morales". Ji puikiai pamena, ir visos pamenam, kad po ju susitikimo Alta gyre SM Intemora, kaip inteligentiska zmogu.

O susipyko jos po kiek laiko del šunu nuodijimo. Cia jau klauskit Intemoros, arba Altos. Kaip su tais sunim buvo. 

Atsakyti

Rimtai? Visaip būna? Tikrai, Sėlija ir Intemora, gintumėt ir pateisintumėt, nurašinėdamos viską emocijom, jeigu kas nors būtų virgą išvadinęs šlykščia prostitute? Oho, kaip šoktumėt tik ne į tą pusę, kurioj dabar stovit. Deja... 

Atsakyti

Privaciam pokalby as neprivalau niekam ciaupt burnos.Jeigu butu cia viesai taip rasius, tai kitas reikalas. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *** Sėlija: 22 kovo 2020 - 16:35

Pasiaiskinti, nors ar verta? Kai Monyte buvo usipuolusios, Gaile ir dar kita nare, uz tai, kad jk susidejo su vedusiu, as Monai parasiau, kad ji nekreiptu demesi. Nes Gaile, pati nuviliojo vedusi vyra, ir tai nebuvo paslaptis, nes is jos miestelio viena forumiete, ta info atnese. Kita, budama istekejusi, buvo susiradusi meiluzi. 
Mona, sita mano susiradinejima paskelbe viesai. Visai temai. As apie ja, kokia ji gyvate, parasiau i Chata, kad zinotu kokia ji yra. Ir parsasisu teisybe. Nieko nesugalvota. Ir tik todel, kad ji pyle zibala ant Intemoros. O Intemora jai nieko blogo nepadare. Tik isejo is TD. 
Tegul jos ten verda savo sultyse. Sypsosi viena kitai. Giria, O uz akiu apsneka. 
Rykute ant Gailes, kai buvo myte. Rase, kad pilka , thlinti pele. Prastai apsirengusi. 
Elija, ant visu, tu kurios eina i mytus, kad neturi ka veikti ispindejusios namu seimininkes. Kai klausiau jos ar man  atvezti lauktuviu i pirma Kauno myta. 
Ksi raduisia nuotraukas tyciojosi visos arba gulejo. 
Tai kurios gyvates? Ir kur tas sirdiu lizdas persikele dabar? Nes isvire savo sultyse ir reikia nauju auku? 

Ir gal palikite mielos damos, sita tema ramybeje? Nes nera pas jus( kalbu apie burbulines) morales. Ne ten Alta sudejo taskus. Kai pavadino Intemora amoralia, O kitos pritare. Paieskokite aplinkui save. Viskas 

Atsakyti

Rimtai? Visaip būna? Tikrai, Sėlija ir Intemora, gintumėt ir pateisintumėt, nurašinėdamos viską emocijom, jeigu kas nors būtų virgą išvadinęs šlykščia prostitute? Oho, kaip šoktumėt tik ne į tą pusę, kurioj dabar stovit. Deja... 

virga parase fakta. Ir tik fakta. Ir Mona sita zino. Taip kaip ji issisaigojo mano el susirasinejima. Taip ir as jos. 

Atsakyti

Privaciam pokalby as neprivalau niekam ciaupt burnos.Jeigu butu cia viesai taip rasius, tai kitas reikalas. 

Teisingai, neprivalai, elgiesi kaip nori. Viena varo, o kitos tyli ...ir ką tai parodo Monai? Kieno tu pusėj?

Atsakyti

virga parase fakta. Ir tik fakta. Ir Mona sita zino. Taip kaip ji issisaigojo mano el susirasinejima. Taip ir as jos. 

Faktą  :blink:​  ...neturiu ką pridurti.

Atsakyti