Jo,čia sukus apskukuso ,o realybė skauda ir viskas.visada taisau ir prižiūriu jos dantis nuo 2metukų ir vistiek ir skauda ir genda.ir elektrinį.dantų šepetuką turi.,nupirkau,galvijau,kad blogai gal valosi pafu.
Pas anas dvi taip.nėra.
Jo,čia sukus apskukuso ,o realybė skauda ir viskas.visada taisau ir prižiūriu jos dantis nuo 2metukų ir vistiek ir skauda ir genda.ir elektrinį.dantų šepetuką turi.,nupirkau,galvijau,kad blogai gal valosi pafu.
Pas anas dvi taip.nėra.
Taip taip, taip ir su mano dantim buvo. Kiek save atmenu, amzini vizitai pas dantista. Broliui taip prastai nebuvo.
GAILE*, 11 Rug 2020 - 23:19, parašė: Bet ar nėra vaikams kažkokių kompensaciju tokiais atvejais? Gal tereikia paieškot kas turi sutartį su ligonių kasa?Tai bus kompensacija,jei prisibelsiu, karūnėlė ant tos plombos.Ryt paskambinsiu.gal nueit,bet buvau jau ten 3 kartus per paskutines kelias savaites. Tai eina sau,kaip pro černobily kokiam.apsauginis,skafandrai,palyda,temperatūrų matavimai,kaukės,pirštinės.
Tai bus kompensacija,jei prisibelsiu, karūnėlė ant tos plombos.Ryt paskambinsiu.gal nueit,bet buvau jau ten 3 kartus per paskutines kelias savaites. Tai eina sau,kaip pro černobily kokiam.apsauginis,skafandrai,palyda,temperatūrų matavimai,kaukės,pirštinės.
Jeigu karūnėlę dės ant tos šaknies - tai gerai, kad ją kokybiškai su mikroskopu sutvarkė. Tai visai kitoks gydymas, nei paprastas odontologas be tos brangios spec.apatatūros padarytų. Dabar ir šaknis ilgam liks stipri ir sveika laikyti tą karūnėlę. O bet kaip paprastoj poliklinikoj būtų sutvarkę, o paskui su visa karūnėle ten dantį vaikui keltų ir skaudėtų - tai vėl po kurio laiko viską lupti. Žodžiu, išleidžiant gaila, bet ten gydo tikrai kokybiškai. Gal pas Libaitę buvai?
Pienė_, 12 Rug 2020 - 01:48, parašė: Jeigu karūnėlę dės ant tos šaknies - tai gerai, kad ją kokybiškai su mikroskopu sutvarkė. Tai visai kitoks gydymas, nei paprastas odontologas be tos brangios spec.apatatūros padarytų. Dabar ir šaknis ilgam liks stipri ir sveika laikyti tą karūnėlę. O bet kaip paprastoj poliklinikoj būtų sutvarkę, o paskui su visa karūnėle ten dantį vaikui keltų ir skaudėtų - tai vėl po kurio laiko viską lupti. Žodžiu, išleidžiant gaila, bet ten gydo tikrai kokybiškai. Gal pas Libaitę buvai?Ne.pas kitą.nu jau baigėsi ir baigėsi.tik ,jei taip dažniau,tai bankrotas iš bado mirtumėm.🙈 Aš dar dvi dukras turiu,tuk kažkaip tfu tfu tfu,dar nereikėjo tokių procedūrų.ir aš dantis turiu ir vyras.jei taip visiems🙈