Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Kad is lektuvo kas neuzmatytu :D 

Grynai 🤣

Atsakyti

Ale kad prisnekejot 🤣

Atsakyti

Nulekiau i Lidla serveteliu, tai nertini medvilnini prigriebiau uz 6 Eu. Navy spalvos, turiu tokias pat kelnes.Ir loaferius. 

Atsakyti

Pagaminau juodus makaronus su krevetem ir grietinele, labai visiems patiko, vat  :angel2:​ 

Atsakyti

Nulekiau i Lidla serveteliu, tai nertini medvilnini prigriebiau uz 6 Eu. Navy spalvos, turiu tokias pat kelnes.Ir loaferius. 

Tai dabar visa būsi navy, kaip su kostiumu. :D

Pagaminau juodus makaronus su krevetem ir grietinele, labai visiems patiko, vat  :angel2:​ 

Niekas manęs neprivers valgyti juodų makaronų. Ir juodų ledų. Ir juodos dantų pastos nenaudosiu. :P

Atsakyti

Man irgi kažkaip tas juodas maistas nelabai. Ledus teko valgyt, nes kažkur važiuojant mb nupirko ir atnešė, tai jau valgiau, kur dėsiesi, bet pati nepirkčiau :)

Senokai dariau ir aš jūros bjaurybes, gal jau reiks prisiruošti, skanu visai grietinėlėj ant spagečių. 

Atsakyti

Ale kokios jautrios 😀. Skanūs tie juodi makaronai. Ir dantų pasta su anglimi yra tikrai gera, nors ir keistai atrodo 

Atsakyti

Man tinka vienos spalvos eilute. Isilgina silueta. 

Isvare sunus sian 5 ryto su tevu zvejot kazkur uz Lieopojos. Karpiu. Susimoki uz zvejyba, o paskui dar uz kiekviena pagauto laimikio kilograma. Vakar klausia, ar parvezt zuvies, jei pagausiu. Nu, as karpi megstu, sakau, parvezk, iskepsiu.

Parveze... 4,5 kg parsiuka.

***, kol nuskutau, kol supjausciau, buvau netvarkius zuvies nuo sovietmecio :oh:​ 

Atsakyti

Aš tai laukiau ,kol kas nors pašnekės,nenorėjau pirma🙂🙂

Nu ką aš ,nieko,daiktus biški tašėn pamėčiau..

visi juodi dalykai tinkami valgyt,turbūt😁

Ir  savo virtuvikę šveičiu,kas pridrabsto,tas tampa mano asmeniniu priešu.🤣

Atsakyti

***, kol nuskutau, kol supjausciau, buvau netvarkius zuvies nuo sovietmecio :oh:​ 

Aš niekada netvarkau žuvies. Tegu žvejai patys tvarkosi. Atneša tokių paršų, kad baisu žiūrėt. Mb į žvejybą persimetė su baisiu azartu, maniakas tikras.

Šiaip viską gaminu ir tvarkau, kartais pykstu, nes jaučiuosi kaip tarnaitė, tai jau laimikius tegu pats doroja. Net nesivarginu.

Atsakyti

Aš jau geriau valgysiu šaldytą, nei dorosiu. Na jei bent negyva būtų tai dar dar, bet kai gyvą pjauna tai niekaip, nu negalėčiau. 

Gal jei būtų badas tai kas kita, bet esamoje situacijoje tai ne ne ne. 

Atsakyti

Tai ir as pirma karta taip, nu bet nieko, gyva likau. Ryt prakepsiu po gabaliuka to sazano, kiti i kamera, reiks mamai nuvezt, ta dievina juos.

Sunelis ryt isvaro pas pana, penktadieni trenkiasi i Ukmerge abu su palatkem i kazkoki el. muzikos festivali. 

Atsakyti