Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Ir apranga pas ją visad buvo tokia uždara, nieko nesiskyrė nuo musulmoniu realiai 

Atsakyti

Keisčiausia man kai lietuvės nuteka už musulmonų, gyvena kokioje UK ir vistiek dengia galvas. Kam?

Atsakyti

Musulmonės musulmonėmis.Bet vakar..nuėjau su drakoniuku į tą kliniką su siuntimu,taip viskas prabangiai atrodo,kavos pasiūlė,kažkaip įtarimą sukėlė. Pasodino į kėdę  ,ten paruošė,apklostė ir tt ir sako,nu kanalų valymas apie 300.aš tik gurkt seilę,jo..sakau jokių problemų,nu ką reikėjo daryt,nečiupsi gi to vaiko ir nebėgsi🤣.sėdžiu, bandau susitaikyt su mintim apie tuos 300, ten baigė ,sako dabar tik pas savo gydytoją užsiplombuot,nu sakau,kiek aš čia jums skolinga-einam į kasą.taip ,čia tas anas,nuotraukytė ir bus 369.aš tik galvą nuleidus  padaviau kortelę. Eina sau,vos neapsižliumbiau.čia vienas vaiko dantujas,negalvojau,kad į tokią vietą nusiųs🙈 Tai man tas dantukas,jau 500kainavo🙈

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 11 rugpjūčio 2020 - 21:26

P y z d i e c nesikeikus...  :blink:​ 

Atsakyti

As buciau tiesiog pasakius, kad man per brangu. 

Atsakyti

Musulmonės musulmonėmis.Bet vakar..nuėjau su drakoniuku į tą kliniką su siuntimu,taip viskas prabangiai atrodo,kavos pasiūlė,kažkaip įtarimą sukėlė. Pasodino į kėdę  ,ten paruošė,apklostė ir tt ir sako,nu kanalų valymas apie 300.aš tik gurkt seilę,jo..sakau jokių problemų,nu ką reikėjo daryt,nečiupsi gi to vaiko ir nebėgsi🤣.sėdžiu, bandau susitaikyt su mintim apie tuos 300, ten baigė ,sako dabar tik pas savo gydytoją užsiplombuot,nu sakau,kiek aš čia jums skolinga-einam į kasą.taip ,čia tas anas,nuotraukytė ir bus 369.aš tik galvą nuleidus  padaviau kortelę. Eina sau,vos neapsižliumbiau.čia vienas vaiko dantujas,negalvojau,kad į tokią vietą nusiųs🙈 Tai man tas dantukas,jau 500kainavo🙈

Jetus, man protezas tiek nekainavo 🤣. 

Nu vat tau pamoka klaust kainų iš anksto

Atsakyti

As buciau tiesiog pasakius, kad man per brangu. 

Arba pasakyt kad pasiėmei tik 100€. Čia kosmosas. Įdomu kas per klinika

Atsakyti

Nežinojau kur eit jau,skauda vėl,verkia,vėl užpūliavo.negalėjau taip pasielgt.tris savaites tampiausi visur ir mokamai ir nemokamai.naktį į Žalgirio klinikas  važiavau.

Nu,bet jau nebeskauda.

Atsakyti

Nežinojau kur eit jau,skauda vėl,verkia,vėl užpūliavo.negalėjau taip pasielgt.tris savaites tampiausi visur ir mokamai ir nemokamai.naktį į Žalgirio klinikas  važiavau.

Nu,bet jau nebeskauda.

Ir dabar jau viskas? Ar dar reiks kur nors tą danti tvarkyt?

Atsakyti

Ojėj, nu būna tokių nemalonių situacijų, kai pasijunti kaip pelė spąstuose 😬🤭 

Mane ir kaskart žudo odontologų paslaugų įkainiai, o lankausi labai dažnai 😔

Atsakyti

Tai jai pasake kaina is anksto. Ne, buciau nemokejus. 

Atsakyti

GAILE*, 11 Rug 2020 - 22:36, parašė: Ir dabar jau viskas? Ar dar reiks kur nors tą danti tvarkyt?
Dar reiks plombuot ,čia jos pirmas sugedęs nuolatinis dantis ir dar patarė nueit prie progos į polikliniką ir užrašyt į eilę vaikų protezavimui,tada ligonių kasos kompensuos karūnėlę,kuri dėsis jau ant tos plombos ir tada jau ilgai ilgai laikys. Reiks paskambint pradžiai ir pasiteiraut .
Atsakyti