Ir apranga pas ją visad buvo tokia uždara, nieko nesiskyrė nuo musulmoniu realiai
Musulmonės musulmonėmis.Bet vakar..nuėjau su drakoniuku į tą kliniką su siuntimu,taip viskas prabangiai atrodo,kavos pasiūlė,kažkaip įtarimą sukėlė. Pasodino į kėdę ,ten paruošė,apklostė ir tt ir sako,nu kanalų valymas apie 300.aš tik gurkt seilę,jo..sakau jokių problemų,nu ką reikėjo daryt,nečiupsi gi to vaiko ir nebėgsi🤣.sėdžiu, bandau susitaikyt su mintim apie tuos 300, ten baigė ,sako dabar tik pas savo gydytoją užsiplombuot,nu sakau,kiek aš čia jums skolinga-einam į kasą.taip ,čia tas anas,nuotraukytė ir bus 369.aš tik galvą nuleidus padaviau kortelę. Eina sau,vos neapsižliumbiau.čia vienas vaiko dantujas,negalvojau,kad į tokią vietą nusiųs🙈 Tai man tas dantukas,jau 500kainavo🙈
P y z d i e c nesikeikus...
As buciau tiesiog pasakius, kad man per brangu.
Musulmonės musulmonėmis.Bet vakar..nuėjau su drakoniuku į tą kliniką su siuntimu,taip viskas prabangiai atrodo,kavos pasiūlė,kažkaip įtarimą sukėlė. Pasodino į kėdę ,ten paruošė,apklostė ir tt ir sako,nu kanalų valymas apie 300.aš tik gurkt seilę,jo..sakau jokių problemų,nu ką reikėjo daryt,nečiupsi gi to vaiko ir nebėgsi🤣.sėdžiu, bandau susitaikyt su mintim apie tuos 300, ten baigė ,sako dabar tik pas savo gydytoją užsiplombuot,nu sakau,kiek aš čia jums skolinga-einam į kasą.taip ,čia tas anas,nuotraukytė ir bus 369.aš tik galvą nuleidus padaviau kortelę. Eina sau,vos neapsižliumbiau.čia vienas vaiko dantujas,negalvojau,kad į tokią vietą nusiųs🙈 Tai man tas dantukas,jau 500kainavo🙈
Jetus, man protezas tiek nekainavo 🤣.
Nu vat tau pamoka klaust kainų iš anksto
Nežinojau kur eit jau,skauda vėl,verkia,vėl užpūliavo.negalėjau taip pasielgt.tris savaites tampiausi visur ir mokamai ir nemokamai.naktį į Žalgirio klinikas važiavau.
Nu,bet jau nebeskauda.
Ojėj, nu būna tokių nemalonių situacijų, kai pasijunti kaip pelė spąstuose 😬🤭
Mane ir kaskart žudo odontologų paslaugų įkainiai, o lankausi labai dažnai 😔
Tai jai pasake kaina is anksto. Ne, buciau nemokejus.
GAILE*, 11 Rug 2020 - 22:36, parašė: Ir dabar jau viskas? Ar dar reiks kur nors tą danti tvarkyt?Dar reiks plombuot ,čia jos pirmas sugedęs nuolatinis dantis ir dar patarė nueit prie progos į polikliniką ir užrašyt į eilę vaikų protezavimui,tada ligonių kasos kompensuos karūnėlę,kuri dėsis jau ant tos plombos ir tada jau ilgai ilgai laikys. Reiks paskambint pradžiai ir pasiteiraut .