Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Pinotija, 13 Rug 2020 - 10:50, parašė: Sakei, kad nieko apie namus nedarysi, tegu šabakštynai ar kas ten auga. O dabar minėjai ir gėlyčių beturinti. Šita tema apie namų aplinką.
Tai yra yra,neroviau.
Atsakyti

Ne apie tokius kalbejai.As noriu normaliai platejanciu, ne vos vos. 

Vilko kliošo?

Atsakyti

Atsakyti

*** Sėlija, 13 Rug 2020 - 10:51, parašė: attachicon.gif [url="https://www.supermama.lt/forumas/index.php?app=core&module=attach§ion=attach&attach_rel_module=post&attach_id=267898"]file69368954_12112910_924965980926847_386750648_o.jpg[/url]
Bet jau reik aukštų batų,šluos asfaltą.
Atsakyti

Nebutinai. Gali pasitrumpint, kad ant sportbaciu butu kaip tik. 

Atsakyti

Tie mėlyni gražu man, turiu naujus beveik tokio platumo. Tamsūs atrodo per platūs, ir jau nelabai.

Atsakyti

Pinotija, 13 Rug 2020 - 10:46, parašė: Aha, jau žinom, ką prisiekinėjai nedarysianti. :D​ Šiaip tai viskam akis pribręsta. Bet va tokių "balioninių" niekad neužsidėčiau, nebet norėčiau visus pajuokint. Jaunimas turi išskirtinai savo madas, kur ciocės taip apsirėdžiusios atrodo juokingai.
Nu tai taip,bet man atrodo ,kad ji vienintelė iš draugių su tokiom kelnėm,nu ta prasme gal.ir kitos turi tokias;bet mačiau su visokiom,ta tik tokias ir taškas. Nu džinsai tokie.kelnes ir kitokias turi.
Atsakyti

Nebutinai. Gali pasitrumpint, kad ant sportbaciu butu kaip tik. 

Tai jie madingi ir nedengiantus batų, tiesiog iki kauliuko. dbr nėr laiko, įkelčiau, dar vakar asos žiūrėjau.

Atsakyti

Tai jie madingi ir nedengiantus batų, tiesiog iki kauliuko. dbr nėr laiko, įkelčiau, dar vakar asos žiūrėjau.

Nepatinka iki kauliuko, sutrombuoja figura, o man reik isilgint. 

Atsakyti

Zo, per kelius turi buti neaptempti. 

Atsakyti

Va,tik kažkaip dar plačiau ant šlaunų.

Atsakyti

tokios kelnes tinka turincioms plona liemeni, arba aukstoms. 

Atsakyti