Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Blogai tai,kad jie pakrapšto15 min irkitam kartui ir kitam.ir taip gali apskritus metus ten vaikščiot.ir tą.nelaimingą dantį valdiškai plombavo,tai kol iki jo dasikapstė,tai dvi savaitės praėjo,o kad pūlinys po niekas nesumąstė,nes iš išorės sveikut sveikutėlis.

Atsakyti

LavinaX, 13 Rug 2020 - 10:25, parašė: Kuo tie arkliai visiems taip užkliuvo nesuprantu, normali diskusija buvo, biški tik išsitęsus, bet nieko naujo šioje temoje 😆☺
Geri tie arkiai,tik kaip nenormali sedėjau ir pyškinau plaukais užsivertus tris dienas,ir nieko daugiau neveikiau.😁
Atsakyti

Vaiksto jaunimas po truputi, sunus sake. Uzsieny seniai vaiksto. Berskoj yra. 

Užsienio pardėse jų pilna jau ne pirmi metai. Ir nešioja, pati mačiau.

Man patinka, turiu parsisiuntus. Nešiosiu.

Tik ne tie "vilko kliošai", kur tikrai galima nudardėt nuo laiptų susipynus klešnėms, o saikingai platėjantys.

Kas turi problemų su figūra, tai būtent jie ir pataiso. Išlygina siluetą. Vizualiai plonina šlaunis, ne taip kaip aptempti skinny džinsai.

Kai pernai apie tai kalbėjau, būtent tamstos  buvau pavadinta bobiška. :D 

O dabar Sėliutė pribrendo šitam reikalui. Nors jai tinka bet kokie.

Atsakyti

GAILE*, 13 Rug 2020 - 09:50, parašė: Aptepti džinsai man yra pats nepatogiausias rūbas. Kiek pirkau, visi spintoj guli nenešiojami Bet aš aplamai nelabai mėgstu džinsus. Va tie platejantys kai buvo madoj, tada nešiojau, nes patogu buvo
Aplink kojas sukosi ir padalkos visada murzinos. Man tai aptwmpti.nešioju aukštakiuniai+džinsai+plati palaidinė.iki klubų. Arba žemakulniai,bet tada jau ką nors ne taip plataus. Kadangi sunku visą sieną su jais,tai darbe įšoku į aukštakulnius ,man labai gražus foks įvaizdis.
Atsakyti

Aplink kojas sukosi ir padalkos visada murzinos. Man tai aptwmpti.nešioju aukštakiuniai+džinsai+plati palaidinė.iki klubų. Arba žemakulniai,bet tada jau ką nors ne taip plataus. Kadangi sunku visą sieną su jais,tai darbe įšoku į aukštakulnius ,man labai gražus foks įvaizdis.

Tai juk ne tie, kur platesni už pėdos ilgį. Gal maišai su tais, kurie nuo klubų platėjo, ne nuo šlaunų. Su tokiom kelnėm esu nudardėjus laiptais. Ten buvo kitokios, dar batai buvo smaila nosim, visas komplektas nudardėjimui. :D​ 

Atsakyti

Bet šiaip čia man labai kartais užeina,aš suknelių nešiotoja.nes patogu ir greit.šmaukšt per galvą ir eini.

Atsakyti

Pinotija, 13 Rug 2020 - 10:36, parašė: Tai juk ne tie, kur platesni už pėdos ilgį. Gal maišai su tais, kurie nuo klubų platėjo, ne nuo šlaunų. Su tokiom kelnėm esu nudardėjus laiptais. Ten buvo kitokios, dar batai buvo smaila nosim, visas komplektas nudardėjimui. :D
Nu gal.bet jokie platėjantys man nepatinka.nu jokie.kaip ir nieko ant kitų;bet žinau,kad pati nenešiosiu.
Atsakyti

Ber baisiausi man vegetarės visi džinsai.nežinau kaip juos paibūdint.prie meno.tokie pūsti balionai,kliošai ant šlaunų ir susiaurėja.gal kokie ten galife😁 Jai gražu ir taškas.pora kart bandžiau pasakyt,kad pasauly ir kitokių modelių yra,tai aišku ,kad"nieko neauprantu"🤣

Dar jinai diržu liemenį suveržiajis pas ją labai plonas ir tada tie kliošai net plėvesuoja.

Surūgėlė kaetą taip pasakė,kad savaitę pyko."Tavo kelnės lygiai tokios pačios kaip pas diedulį,nu lygiai tokios pačios".vyro tėvas tas diedulis.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 13 rugpjūčio 2020 - 09:50

Nu gal.bet jokie platėjantys man nepatinka.nu jokie.kaip ir nieko ant kitų;bet žinau,kad pati nenešiosiu.

Aha, jau žinom,   ką prisiekinėjai nedarysianti. :D​ 

Šiaip tai viskam akis pribręsta.

Bet va tokių "balioninių" niekad neužsidėčiau, nebet norėčiau visus pajuokint. Jaunimas turi išskirtinai savo madas, kur ciocės taip apsirėdžiusios atrodo juokingai.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pinotija: 13 rugpjūčio 2020 - 09:49

Pinotija, 13 Rug 2020 - 10:46, parašė: Aha, jau žinom, ką prisiekinėjai nedarysianti. :D
Ko?
Atsakyti

Užsienio pardėse jų pilna jau ne pirmi metai. Ir nešioja, pati mačiau.

Man patinka, turiu parsisiuntus. Nešiosiu.

Tik ne tie "vilko kliošai", kur tikrai galima nudardėt nuo laiptų susipynus klešnėms, o saikingai platėjantys.

Kas turi problemų su figūra, tai būtent jie ir pataiso. Išlygina siluetą. Vizualiai plonina šlaunis, ne taip kaip aptempti skinny džinsai.

Kai pernai apie tai kalbėjau, būtent tamstos  buvau pavadinta bobiška. :D

O dabar Sėliutė pribrendo šitam reikalui. Nors jai tinka bet kokie.

Ne apie tokius kalbejai.As noriu normaliai platejanciu, ne vos vos. 

Atsakyti

Ko?

Sakei, kad nieko apie namus nedarysi, tegu šabakštynai ar kas ten auga. O dabar minėjai ir gėlyčių beturinti. Šita tema apie namų aplinką.

Atsakyti