Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Noriu platejanciu tamsiu dzinsu. Vat. 

Atsakyti

Nieko dar nenoriu,lyg turiu visko.nu pasimatys eigoje😁

Atsakyti

Noriu platejanciu tamsiu dzinsu. Vat. 

O jau yra tokių?

Atsakyti

Tipo tokie?

Atsakyti

Kažkaip nematau kad kas nors jau vaikščiotų tokiais. Pamenu, lb patogūs buvo man

Atsakyti

Gal ir vaikšto..bet man nepatinka. nepatinka ir viskas,normalios kelnės patinka,tiesios,jei džinsai ,tai aptempti.nu, ne iki triusikų permatomumo,bet prigludę.🙂

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 13 rugpjūčio 2020 - 08:12

Vaiksto jaunimas po truputi, sunus sake. Uzsieny seniai vaiksto. Berskoj yra. 

Atsakyti

Gal ir vaikšto..bet man nepatinka. nepatinka ir viskas,normalios kelnės patinka,tiesios,jei džinsai ,tai aptempti.nu, ne iki triusikų permatomumo,bet prigludę.🙂

Aptepti džinsai man yra pats nepatogiausias rūbas. Kiek pirkau, visi spintoj guli nenešiojami 

Bet aš aplamai nelabai mėgstu džinsus. Va tie platejantys kai buvo madoj, tada nešiojau, nes patogu buvo

Atsakyti
Aš platėjančių kelnių nebemėgstu nuo tada, kai kojos susipynė per jas kažkaip ir vos nuo laiptų nenusivožiau
Eisiu pietų pirmą kartą pas privatų odontologą, paskaičiau kiek Intemora sumokėjo, tai blink.gif Nesu niekad buvus privačiai, dabar pasiryžau gelbėt kažkaip danties liekaną..Net nežinau ką pasiūlys, ar jį kažkaip prilipdys, ar visgi reikės implanto jau unsure.gif
Atsakyti

Oho, o as jau gal 30 metu nesu buvusi pas valdiska odontologa. Visada privaciai.

Atsakyti
QUOTE(*** Sėlija @ 2020 08 13, 10:14)
<p>Oho, o as jau gal 30 metu nesu buvusi pas valdiska odontologa. Visada privaciai.</p>

O kuom blogi valdiški?

Atleiskite, kad nepasilabinau, paskaitinėju temą, kai buvo pokalbiai apie arklius kažkaip jau ir nebesinorėjo užsukti smile.gif

Jūsų tema paskaitinėt kartais visai įdomu bigsmile.gif
Atsakyti

Kuo tie arkliai visiems taip užkliuvo nesuprantu, normali diskusija buvo, biški tik išsitęsus, bet nieko naujo šioje temoje 😆☺

Atsakyti