As niekieno pusej. As guodziau Intemora, kai ji nesuprato, uz ka ja Mona ir Gaile kaltina. Daugiau nesiaiskinsiu.
Teisingai, neprivalai, elgiesi kaip nori. Viena varo, o kitos tyli ...ir ką tai parodo Monai? Kieno tu pusėj?
Kai burbulines vare ant vienos, kitos pritare arba gulejo. Viesai temoje derfesi visaip. Nezinojai? Praleidai?
Ir taip Piene. Parasiau fakta ir to neginu. Ir Mona tai zino. Ka dar nori pasakyti?
Tylejo, turejo buti, vietoj gulejo.
Eeeej, gal apie corona?
Ispanija virsta antra Italija
Mirciu jau vis ne 400 per para.
Aš pvz manau, kad Mona labai jauna. Ir ji padarė gal būt klaidą savo gyvenime, būdama dar jaunesne. Labai "gera" teisti, kai tą žinai. O aš žinau, kad ir aš jauna -durna - naivi mergiotė, kadaise visokių nesąmonių pridariusi esu, ir kaži, KURI NESAT? Galėtumėte ir baigti tampyti tas temas, kada ką su kuo kur. Nu lyg pati šventa, VIRGA , būtum. TU NEATSAKYK NIEKO MAN, TU PATI PRIEŠ SAVE SĄŽININGA BŪK. Nu jauna mergina, kurianti savo gyvenimą, kam to reikia....
Teisingai, neprivalai, elgiesi kaip nori. Viena varo, o kitos tyli ...ir ką tai parodo Monai? Kieno tu pusėj?
O tau Piene, reikia pusiu? O kieno tu puseje, jei cia tik aiskini apie ka mes galime kalbeti apie ka ne?
Kodel nebuvai Intemoros puseje, kai ji graziai parase, kad griztu i SM? Ir kas uzdraus buti kirno nors puseje? Kas tad Dievas?
Aš pvz manau, kad Mona labai jauna. Ir ji padarė gal būt klaidą savo gyvenime, būdama dar jaunesne. Labai "gera" teisti, kai tą žinai. O aš žinau, kad ir aš jauna -durna - naivi mergiotė, kadaise visokių nesąmonių pridariusi esu, ir kaži, KURI NESAT? Galėtumėte ir baigti tampyti tas temas, kada ką su kuo kur. Nu lyg pati šventa, VIRGA , būtum. TU NEATSAKYK NIEKO MAN, TU PATI PRIEŠ SAVE SĄŽININGA BŪK. Nu jauna mergina, kurianti savo gyvenimą, kam to reikia....nuuuu.. zinok, nesu nesamoniu padariusi, del kuriu tureciau gedytis.
Biski net abidna..
Aš pvz manau, kad Mona labai jauna. Ir ji padarė gal būt klaidą savo gyvenime, būdama dar jaunesne. Labai "gera" teisti, kai tą žinai. O aš žinau, kad ir aš jauna -durna - naivi mergiotė, kadaise visokių nesąmonių pridariusi esu, ir kaži, KURI NESAT? Galėtumėte ir baigti tampyti tas temas, kada ką su kuo kur. Nu lyg pati šventa, VIRGA , būtum. TU NEATSAKYK NIEKO MAN, TU PATI PRIEŠ SAVE SĄŽININGA BŪK. Nu jauna mergina, kurianti savo gyvenimą, kam to reikia....
As net lb nesventa buvau. Bet sazininga buvau visada.
Mona viesai mano su ja susirasinejima paskelbe. As apie ja parasiau fakta, i chata.
Ir tik del to, kad apie kito morale, nei jai spresti ir pritarti Altai.
As tai nesu sventoji. Tikrai nesu. Samonongai nesu kenkusi niekam, bet imtu cia rasyt, pasakot kas, tai malonu nebutu
O tau Piene, reikia pusiu? O kieno tu puseje, jei cia tik aiskini apie ka mes galime kalbeti apie ka ne?
Kodel nebuvai Intemoros puseje, kai ji graziai parase, kad griztu i SM? Ir kas uzdraus buti kirno nors puseje? Kas tad Dievas?
Kieno aš pusėje? Monos. Parašei jai šlykščiai. Tavo galvos rašė, kad emocijos, kam nebūna ...bet atlėgus emocijoms rašai tą patį.
O dėl Intemoros buvimo - grįžimo į sm nebuvau Intemoros pusėj? Tavo legenda taip byloja? Bendravau su ja čia visą laiką, kol tu td putojaisi ant jaučiančių nostalgiją sm. Taigi pati nebuvai jos pusėj. Manau ėsi dabar ir mane ...va todėl tiek daug ir tylinčių, nes jau žino kas po to bus...
O kas cia ka pasakojo? Pati.
Eeeej, gal apie corona?
Ispanija virsta antra Italija
Mirciu jau vis ne 400 per para.
Negasdink Amadeja. Ar gali taip buti? Pas mus tfu tfu tfu 7. Kiek pas jus?