Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

nuuuu.. zinok, nesu nesamoniu padariusi, del kuriu tureciau gedytis.

Neprivalau patikėti smailikai_com_1_430.gif
Atsakyti

Neprivalau patikėti smailikai_com_1_430.gif

tikrai neprivalai. Bet blin, nu 21 istekejau, nespejau nieko pridirbt.. 

Atsakyti

Kieno aš pusėje? Monos. Parašei jai šlykščiai. Tavo galvos rašė, kad emocijos, kam nebūna ...bet atlėgus emocijoms rašai tą patį.

O dėl Intemoros buvimo - grįžimo į sm nebuvau Intemoros pusėj? Tavo legenda taip byloja? Bendravau su ja čia visą laiką, kol tu td putojaisi ant jaučiančių nostalgiją sm. Taigi pati nebuvai jos pusėj. Manau ėsi dabar ir mane ...va todėl tiek daug ir tylinčių, nes jau žino kas po to bus...

As jai nieko nerasiau. Absoliuciai nieko. ir temoje nieko nerasiau.  Va ji buvo bendroje temoje paskelbusi mano susiradinejima su ja. Ir tada as pratylejau. Nieko neskaniau. Ir dabar. 
Gal gali palikti mane ramybeje? Tipo tu Nezinau, kad burbulines, kurios dabar isputudios akis, tyciojosi ir mesendzeryje ir kai pritruko ziurovu, burbulineje temoje. 

Atsakyti
QUOTE(*** Sėlija @ 2020 03 22, 17:08)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Fėja*" data-cid="72633906" data-time="1584889634"><div><p>Neprivalau patikėti vartotojo įkelta nuotrauka​</p></div></blockquote><p>tikrai neprivalai. Bet blin, nu 21 istekejau, nespejau nieko pridirbt.. </p>

Aš 18, tai visai žioplas vaikas. ax.gif
Atsakyti

Aš 18, tai visai žioplas vaikas. ax.gif

nu as nuo 18 draugaut pradejau, taigi viskas. O tevu buvau prispausta juodai, kol mokykla baigiau. 

Atsakyti

Negasdink Amadeja. Ar gali taip buti? Pas mus tfu tfu tfu 7. Kiek pas jus? 

1, bet mes pora sav atsiliekam.

O NO nebus Italijos, nes kitokia strategija. Bent tikiuosi to.

Atsakyti

Piene, o kodel jus Altai apie bloga Intemoros morale nepriestaraujate? Sutinkate su Alta, kad Intemora amorali, esate jos puseje? Jei jau puses privaloma rinktis.. 

Atsakyti

nuuuu.. zinok, nesu nesamoniu padariusi, del kuriu tureciau gedytis.

Biski net abidna.. 

As istekejau 19 bet spejau velniu prikresti. Bet velisu jsu ne. 
Tavo tevai buvo griezti, todel ir nespejai. 😂😳

Atsakyti

Aš irgi 21 ištekėjau.

Atsakyti

Aš irgi 21 ištekėjau.

nu ir ka jau tu ten galejai pridaryt, nejuokyk. 

Atsakyti

1, bet mes pora sav atsiliekam. O NO nebus Italijos, nes kitokia strategija. Bent tikiuosi to.

Paaiskink man spie strategija NO?

Negazdink kad Lietuvoje bus ksip Italijoje. 

Drauges atejo kviesti i restorana, pietauti. Atsisakiau. Pradejau bijoti. Prigazdinot.  Pasakiau, kad nenoriu Kyros vienos palikti.  Ot atsiputusios bobutes. . Jauniausia is ju 82 metu. 😳

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo virga: 22 kovo 2020 - 17:50

nu ir ka jau tu ten galejai pridaryt, nejuokyk.
Geriau parodysiu kokį fainą smailą turiu, nėra progos, kur pritaikytsmailikai_com_4_19.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fėja*: 22 kovo 2020 - 17:26