Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Noriu, kad karščiai baigtųsi. Pavargau. Nereikia man nei paplūdimių, aš ir taip dvesiu nuo tokio oro.

Va dabar lauke tai gerai. Galėčiau miegot terasoj, bet bijau vabalų ir šikšnosparnių. :D​ 

Atsakyti

O koks čia nudistų pliažas yra?kažkur apie  Vilnių.?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 16 rugpjūčio 2020 - 21:37

Noriu, kad karščiai baigtųsi. Pavargau. Nereikia man nei paplūdimių, aš ir taip dvesiu nuo tokio oro.

Va dabar lauke tai gerai. Galėčiau miegot terasoj, bet bijau vabalų ir šikšnosparnių. :D 

Tai į gamtą reik važiuot. Mes va buvom prie ežero miške kempinge. Tai visai normalu, tikrai ne per karšta 

Atsakyti

O koks čia nudistų pliažas yra?kažkur apie  Vilnių.?

Rodė per žinias neseniai. Kažkur prie Neries 

Atsakyti

Jo, Pinot. Uzkniso.As jau moraliskai pasiruosusi rudeniui, megztukams, striukytems ir vesiam orui bei kvepianciams geltoniems lapams. . 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *** Sėlija: 16 rugpjūčio 2020 - 21:45

O po tų lapų  _pusės metų bjaurastis.prie coronoas dar visokie gripai .ne ,kažkaip nevilioja.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 16 rugpjūčio 2020 - 21:53

O po tų lapų  _pusės metų bjaurastis.

Ir lietus lietus vėjas vėjas šlapdriba lietus vėjas. Snargliai, šildymo sezonas, šlapi batai, purvas, tamsa, vit d trūkumas, depresija 

Atsakyti

GAILE*, 16 Rug 2020 - 22:53, parašė: Ir lietus lietus vėjas vėjas šlapdriba lietus vėjas. Snargliai, šildymo sezonas, šlapi batai, purvas, tamsa, vit d trūkumas, depresija
Tikrai.iki kalėdų dar dar,bet po to visi žaisliukai ,blizgučiai kalėdiniai nuimami,eglės netenka savo spyglių ,magija išnyksta,viskas suslepiama ,pašalinama,ateina nesibaigiantis sausis.
Atsakyti

Aha ir ta amžina tamsa dar vienas iš bjaurumų.

Atsakyti

Tai į gamtą reik važiuot. Mes va buvom prie ežero miške kempinge. Tai visai normalu, tikrai ne per karšta 

Aš ir taip esu gamtoje. Kas iš to, kad karšta ir tiek. Ir prie ežero karšta, ir miške. Toks sunkumo jausmas.

Atsakyti

Ai, bet man patinka, kad yra metų laikai. Be vieno nemalonaus metų laiko nevertintume  kito.

Galėčiau dar gyventi kažkur, kur ne toks ryškus tas jų skirtumas, bet amžina vasara- tai ne man.

Atsakyti

nebeprisimenu, kada buvau kojas perslapus, ei,  Gaile, tu masinos neturi?

Atsakyti