Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Man tai Lietuvos klimatas siaubingas. Ir nėra čia metu laikų realiai. Nu lb trumpai, pora savaičių sausas ruduo ir pavasaris. O taip tik lapkritis 5-6 mėn. Ir vasara neprognozuojama 

Na, bet vasara visvien gerai :) O sia visokio to oro. Mielai taip istisus metus gyvenciau na ok, reik is pavasario ir rudens, tai galetu but bra kaip nuo balandzio pusrs iki spalio puses ir vel is naujo :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 17 rugpjūčio 2020 - 08:21

Amadėja*, 17 Rug 2020 - 09:04, parašė: O kaip nuomos kainos LV su LT lyginant?
Nu mes gyvenom vienoj iš tų medinių išraižytų pilaičių su bokšteliu.man tai labai patiko.ten toks kosmetinis remontas padarytaa šioks toks,bet man atrodo ,kas esmė prieškarinė išliko.spinta,,durys tokios plačios,kėdės .ten tokie kaip ir trys kambariai,bet tokie pereinami,pgl tą metą.kaip kokiam "raudonmedžio rojuj" pasijaučiau.220 už tris naktis.
Atsakyti

Pas mus erkes vietoj kobru 🤣
Aj, bent 10 buvo įsisiurbe
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 17 rugpjūčio 2020 - 08:19

Nu mes gyvenom vienoj iš tų medinių išraižytų pilaičių su bokšteliu.man tai labai patiko.ten toks kosmetinis remontas padarytaa šioks toks,bet man atrodo ,kas esmė prieškarinė išliko.spinta,,durys tokios plačios,kėdės .ten tokie kaip ir trys kambariai,bet tokie pereinami,pgl tą metą.kaip kokiam "raudonmedžio rojuj" pasijaučiau.220 už tris naktis.

Gera kaina kaip tokiam zmoniu kiekiui

Atsakyti

Bet tai Baltarusija isisiubavo, nesitikejau... 

Atsakyti

O as tikejausi... Pribrendo

Atsakyti

O as kuo toliau, tuo labiau LT klimata vertinu. Realiai nemegstu tik kovo-balandzio, nes jie daznai ilgai nerodo pavasario zenklu. Dideliu salciu irgi kazkaip seniai bebuvo. Zo, liuks. 

Atsakyti

Nu čia kaio pažiūrėsi, man jis nepatinka,bet daug kur pasauly yra dar šlykščiau.. Man gal kokios Kroatijos klimatas patiktų labiausiai.  

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 17 rugpjūčio 2020 - 10:17

Aš tai kažkaip bijau tų revoliucijų kaimynystėje, niekada nežinai, kas bus ir kaip atsilieps.

Atsakyti

Revoliucijos nemalonus dalykas, bet sirdimi esu uz juos. 

Atsakyti

kol šalia,tai tik nemalonus.širdimi aišku,kad už juos,bet jei tektų rinktis ar kažkada jų pasiekti tukslai,bet nukentėtų Lietuva tiesuogiai pvz kariniais veiksmais ir žmonių žūtimis,tai nu ...kaip čia pasakius.

Atsakyti

kol šalia,tai tik nemalonus.širdimi aišku,kad už juos,bet jei tektų rinktis ar kažkada jų pasiekti tukslai,bet nukentėtų Lietuva tiesuogiai pvz kariniais veiksmais ir žmonių žūtimis,tai nu ...kaip čia pasakius.

tą patį manau. 

Atsakyti