O man fain, gaivus oras, grozis gamtoj, gryyybai
Nei tamsa, nei lietus manes nevargina, kaip tik, jauku namuose buna, kai lauke lyja. Ir dirbt smagiau, kai lauke saule nesviecia.
GAILE*, 16 Rug 2020 - 23:44, parašė: Man tai Lietuvos klimatas siaubingas. Ir nėra čia metu laikų realiai. Nu lb trumpai, pora savaičių sausas ruduo ir pavasaris. O taip tik lapkritis 5-6 mėn. Ir vasara neprognozuojamaŠituo klausimu su tavim sutinku. Nėr tų metų laikų.dar būtų pusė velnio,jei jie būtų.tada bent jau lauktum vasaros.bet net vasara neprognozuojama.Gali sugalvot ką nors ir nieko neišeis,nes oras būtinai suges.arba šiandien taip,rytoj visai kitoks oras .
GAILE*, 16 Rug 2020 - 23:44, parašė: Man tai Lietuvos klimatas siaubingas. Ir nėra čia metu laikų realiai. Nu lb trumpai, pora savaičių sausas ruduo ir pavasaris. O taip tik lapkritis 5-6 mėn. Ir vasara neprognozuojamaJo,kažkaip visada pilka ir purvynė tokia po kojom. "Jau prasidėjo gripo sezonas" per visur tarška pusė metų.dabar dar corona.
Nots kita vertus,kai pagalvoji,tai nei pas mus kažkokių cunamių,smauglių,kobrų ar krokodilų.šiaip tik dažnai bjauru🤣
Amadėja*, 16 Rug 2020 - 21:30, parašė: O jau, kad pripliurpet
Ka buveiket? Mes nudistu pleza isbandem
[/quote]
Plaukiojom laivu Rygoj,pirkom Laimos saldainių močiutėms,valgėm kavinėj,po to dar prisėdom gėrimų.nu smagiai,tiesiog atsigavau visapusiškai.🤣
O kaip nuomos kainos LV su LT lyginant?
O koks čia nudistų pliažas yra?kažkur apie Vilnių.?
Trakuosee prie Akmenos.
Bent ne n zmoniu kaip kituose
Nors kai vaiksciojomes, tai yra tokiu mini pleziuku, vietu, kur maudytis, kur nera ne vieno zmogaus.
Rodė per žinias neseniai. Kažkur prie Neries
Nepatinka Neris.
Traku ezerai tobuli maudytis. Vanduo skaidrus, zmones nardo.
Aš ir taip esu gamtoje. Kas iš to, kad karšta ir tiek. Ir prie ežero karšta, ir miške. Toks sunkumo jausmas.
Prie ezero tikrai ner karsta. Gi galima ilist ir atvest