Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Nežinau ,aš visą dieną namie sedėdavau.tai tą ,tai aną,kasdien po truputį ir tvarka.košes irgi virdavau.

Taigi ne daržus ravėdavau kaime be patogumų.

O vaikai visokie buvo,viena tokia,kita kitokia ir dantys ir pulilvukai ir namie ne vienas vaikas,bet jau ko ko ,o paskaityt tel visada rasdavau laiko.atrašyt irgi.😁

Nu tai tik pavydėt galiu, man taip nesigauna, dažnai nei nusipraust nerandu laiko, pamirštu, kad į wc norėjau, nes vis yra svarbesnių dalykų ir t.t. :D

Atsakyti

gal verta, bet aš labai jautri skausmui. O jei dar tas plonas vokas būtų  kažkiek laiko draskomas su adata, tai neatlaikyčiau turbūt.

Viską nusipiešiu kokybiška kosmetika iš ryto.

Žinok ir aš skausmo nepakenčiu. Bet neskaudėjo kažkaip baisiai. Net pati nustebau. Nors bijojau. Išgeriau prieš procedūra ibuprofen ir Loratadino 🤣

Atsakyti

Man tai skaudėjo ,bet iškentėjau.džiaugiuosi iki šiol.

Atsakyti

Kažkaip ir aš viską spėdavau. Su vyresniuoju dar ir mokiausi univere. O mazius šiaip verksnts buvo. Gal tu mona per daug sudėtingai į viską žiūri. Pvz daug pasidaryt galima uzmigdzius vaiką balkone. Gryname ore  daug geriau ir ilgiau miega. Nu aišku jei saulė nespigina tiesiai

Atsakyti

Dar lavinamieji žaislai gėris, ilgai prie jų vaikas ramus būna 

Ir teletabiai 😂. Bet čia jau gal biski vyresniam

Atsakyti

Aš tai lauke kur nors nueidavau į gamtą ,užmigdydavau irskaitydavau .žiemą ir balkone pamigdydavau.

Atsakyti

Nu ką tu? Aš jokių tiuningų neturiu. Tik nagai ir plaukus dažau. Bijau tų permanentų ir ryškių antakių, pravodkes ir antakius rusvai paišausi, nemėgstu ryškiai. Ir tai, kai į darbą einu. Šiaip tai visai tingiu tepliotis.

Antakiai man buvo padaryti labai gerai, jokio ryškumo, kaip natūralus, tamsiai rusvi.  Ne tokie, lyg būčiau ateivė iš arabų šalių.

Ir nenukirstu kampu. Buvau labai patenkinta, eičiau dar kartą. 

Atsakyti

Nuo pusmečio patiesdavau ant grindų ,kokių žaislų ir pabūdavo.ai,aš kažkaio ,jei man reikėdavo,tai net nešiodama ant rankų skaitydavau.ne taip sunku tada.

Atsakyti

Aš tai lauke kur nors nueidavau į gamtą ,užmigdydavau irskaitydavau .žiemą ir balkone pamigdydavau.

Irgi variantas. Mes su drauge ir vežimais taip pliaže visą vasarą čilinom 😄. Na bet buvo patogu. Maistas visada su savim, šviežias ir reikiamos temperaturos, visą dieną gali namo nepareit 😀. O knygų kiek perskaičiau 😊

Atsakyti

Nuo pusmečio patiesdavau ant grindų ,kokių žaislų ir pabūdavo.ai,aš kažkaio ,jei man reikėdavo,tai net nešiodama ant rankų skaitydavau.ne taip sunku tada.

Jo, manieji irgi ant grindų gyveno. Geriausia atrakcija būdavo šliaužte gaudyt šunį 🤣

Atsakyti

Antakiai man buvo padaryti labai gerai, jokio ryškumo, kaip natūralus, tamsiai rusvi.  Ne tokie, lyg būčiau ateivė iš arabų šalių.

Ir nenukirstu kampu. Buvau labai patenkinta, eičiau dar kartą. 

Vat antakių normalių būna tikrai. O blakstienu dar nemačiau kad atrodytų gerai 

Atsakyti

Jo, ir as laiko dafiga turejau. Neziurint, kad dukrai dar ir palas plaudavau ir skalaudavau dukart dienoj.  Ir knygos, ir serialai, ir su vezimu i miesta, o misinys niekad nesurugsta taip greit.Svarbu virinto vandens turet, gamtoj ipylei miltuku, sukratei ir padavei. Koses dviem dienom virdavau.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *** Sėlija: 19 rugpjūčio 2020 - 23:13