Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Gandrai išskrenda ☹. Ką tik mačiau 

na, taip, sako per šv. Baltramiejų, kaip tik.

Atsakyti

Vis tiek nesuprantu kaip galima nemėgt vasaros.

Nu suorasčiau,kad visus metus 30 karščio,tai tikrai net ir man norėtųsi vėsiau.bet tai kai pas mus jos tiek mažai,kaip kokios išmaldos,tai kaip dar burnot galima ,jei kokia savaitė  šilta išpuola be pertraukų.😁

Atsakyti

O as nesuprantu, kaip galima megti buti suprakaitavusia. 

Atsakyti
Aš ir mėgstu šilumą. Atvažiavau į Latvijos pajūrį, o žadėtos šilumos nėr verysad.gif Bent jau ištisai nelytų
Atsakyti

Vaziuok i LT pajury, cia nelyja :D​ Gi matet prognozs, kad lietūs prasideda. Siais metais taip mazai lijo vasara, pagaliau pagaliau prapliups. 

Atsakyti

Puikiai mačiau,savaitgalis lepins šiluma.lepina.

Atsakyti

Vasara teoriškai turi  būt skirta,i vandens ,pramogoms,deginimuisi skirta.nu nenori tai sedėk namie,pavėsy,su kondišinu ,ventiliatorium.kiek jos čia yra,kad dejuot.kiekviena vasaros dierna turi būt šventė.

Juk tos  darganos  9mėn būna,negi neužtenka.

Atsakyti

Vasara teoriskai neskirta jokiam deginimuisi, anei maudymuisi. Ji skirta augalams augt, veset, vest vaisius. O sausros tam trukdo. 

Atsakyti

Tai kaip kitur gamta neišnyksta,kai vasaros padorios?nu kaip?

Nu suprantu turi būt to lietaus,bet kam šalčiai ir vėjai vasarą,nu pvz reikalingi?

Mama pasakojo,kad anksčiau(aš irgi prisimenu,bet mažiau),kad vasaros buvo karštos ir drėgnos.kad lydavo ,bet būdavo vistiek šilta.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 22 rugpjūčio 2020 - 12:15

O kaip gamta neisnyksta ten, kur visada salta?

Yra taip, kaip yra ir turi buti. 

Atsakyti

mano vienintelis moliugas sode. 

Atsakyti

pusantro men. sausroj, nieks nelaiste.

Atsakyti