As tos obuolienes dar nuo uzpernai turiu, mama pridejo, nieks nevalgo. Nu kartais diedas.
*** Sėlija, 22 Rug 2020 - 19:45, parašė: As tos obuolienes dar nuo uzpernai turiu, mama pridejo, nieks nevalgo. Nu kartais diedas.Pas mane irgi pilna.nieks nevalgo,kažkaip išpndėję visi.tik aš kartais,dėl pagarbos mamos darbui.nes klausia ar valgom ar skanu.skanu sakau,valgom.🙈
Pas mane irgi pilna.nieks nevalgo,kažkaip išpndėję visi.tik aš kartais,dėl pagarbos mamos darbui.nes klausia ar valgom ar skanu.skanu sakau,valgom.🙈
ot, paršai. Toks geras daiktas. Reikia kokių blynelių, lietinių ar varškės sūrio. Aišku, nuo mažens vaikai prie picų pripratinti, tai kur čia obuolienę valgys.
Pinotija, 22 Rug 2020 - 21:36, parašė: ot, paršai.Oi oi pavaryt būtinai reikia😁😁😁 Nu aišku,kad picos valgę vaikai,mes 21a.gyventojai,kur picerijos ant kiekvieno kampo.parodyk vaiką,kuris picos nebūtų matęs. 🙈 O selija irgi prie picų pripratinta?Ar mano vyras,kurio vaikystės pica buvo šlapiankė kepta ant laužo😁 Aš tai šiaip visaėdė.😁 Toks geras daiktas. Reikia kokių blynelių, lietinių ar varškės sūrio. Aišku, nuo mažens vaikai prie picų pripratinti, tai kur čia obuolienę valgys.
Man skaniau kokia braskiu, melyniu, ar vysniu uogiene prie tokiu valgiu. Nemegstu nei slyvienes, nei obuolienes.
Anyta va kai nuperka brukniu, isverda ir duoda, tai ta gerai su varske sueina.
*** Sėlija, 22 Rug 2020 - 21:58, parašė: Anyta va kai nuperka brukniu, isverda ir duoda, tai ta gerai su varske sueina.Man tai.su kepta višta patinka bruknienė😁ar su kokiu sūriu.
Man skaniau kokia braskiu, melyniu, ar vysniu uogiene prie tokiu valgiu. Nemegstu nei slyvienes, nei obuolienes.
Aš atvirkščiai, uodienių nelabai, išskyrus bruknes, šiaip mėgstu visokias "vaisienes".
Iš pirktinių tai perku ekologišką apelsinienę, labai skani.
Oi oi pavaryt būtinai reikia😁😁😁 Nu aišku,kad picos valgę vaikai,mes 21a.gyventojai,kur picerijos ant kiekvieno kampo.parodyk vaiką,kuris picos nebūtų matęs. 🙈 O selija irgi prie picų pripratinta?Ar mano vyras,kurio vaikystės pica buvo šlapiankė kepta ant laužo😁 Aš tai šiaip visaėdė.😁
Ką jau ten ant tavęs pavarysi? Sveikos vietos nebeliko, kur "pavaryt" būtų galima.
Anyta va kai nuperka brukniu, isverda ir duoda, tai ta gerai su varske sueina.
O pati neperki, kad išsivirtum?
Visada nusiperku, turim savo kriaušių, pasidarau truputį.
Pinotija, 22 Rug 2020 - 22:05, parašė: Ką jau ten ant tavęs pavarysi? Sveikos vietos nebeliko, kur "pavaryt" būtų galima.nu tai ir sakau,tai šiaip iš įpročio.😁
O pati neperki, kad išsivirtum?
Visada nusiperku, turim savo kriaušių, pasidarau truputį.
No no no.