Man tai atrodo,kad lyja ir lyja.
Viskas pas mane auga nelaistant,šilauogės ,žolės,rožės,pomidorai,kas tik nori,apsigint neįmanoma.
Non stop buna, kai vaikas zino, kad rekimu prisisauksi. As mokiau vaikus uzsiimti kuo nors, svarbu, kad matytu akiratyje motina.
Lengva mokint kai vaikas uzsiima pats, o tie reksniai iki pamelynavimo klykia.
Karta dicki maziuka klykinau. Na, stovejo jau. Palikau lovytej. Per pusvalandi nenurimo, pradejo springt, koset. Po to bent valandadvalanda ramint teko visa kykciojanti. Atsizegnojau tokiu metodu.
Tai kaip kitur gamta neišnyksta,kai vasaros padorios?nu kaip?
Nu suprantu turi būt to lietaus,bet kam šalčiai ir vėjai vasarą,nu pvz reikalingi?
Mama pasakojo,kad anksčiau(aš irgi prisimenu,bet mažiau),kad vasaros buvo karštos ir drėgnos.kad lydavo ,bet būdavo vistiek šilta.
Nu tai si vasara ir yra tokio. Gi tik pastaruoju metu lietaus nebuvo. Siaip gi lijo.
Amadėja*, 22 Rug 2020 - 17:28, parašė: Lengva mokint kai vaikas uzsiima pats, o tie reksniai iki pamelynavimo klykia. Karta dicki maziuka klykinau. Na, stovejo jau. Palikau lovytej. Per pusvalandi nenurimo, pradejo springt, koset. Po to bent valandadvalanda ramint teko visa kykciojanti. Atsizegnojau tokiu metodu.Nu aš irgi pabandžiau,bet irgi nepavyko. Bet kalbu apie kitus dalykus.sakau,kad man ,pvz taip patinka sm,kad net su didžiausiu klyksniu būčiau čia,nes noriu.nu nežinau,kad ir į kokį bumbulą užsispoksotų,aš greit ir perskaityčiau ir atsakyčiau,nu nes noriu.😁😁😁
P.s.bwt Mona gal mėgsta kažką kita,kam randa laiko.
Nu aš irgi pabandžiau,bet irgi nepavyko. Bet kalbu apie kitus dalykus.sakau,kad man ,pvz taip patinka sm,kad net su didžiausiu klyksniu būčiau čia,nes noriu.nu nežinau,kad ir į kokį bumbulą užsispoksotų,aš greit ir perskaityčiau ir atsakyčiau,nu nes noriu.😁😁😁
P.s.bwt Mona gal mėgsta kažką kita,kam randa laiko.
Tai taip. Kas patinka tam atsiranda laiko
Aj, as pagamindavau valgyt ir namus aptvarkydavau su vaiku ant ranku (padedama kazkur trumpam).
Tai jei karya nepavyko, nereiskia, kad antra, ar trecia nepavyks. Ai, vargot, nes pacios norejot.Vaikai skirtingi tiesiog. Antra padedavau. Gulet nelabai buvo megejas, bet atlosiamoj kedej,supynese be problemu. O kai jau sedejo, sliauziojo, tai visai liux tapo
Tik reikdavo paganyt, nes vis kazka iskraustydavo
Arba budavo duodi kazka grauzt ir vaiko bent 20 min. kaip nera (pirmojo maistas isvis nedomino).