Tai jūs visos sutinkate,kad aš amorali? Nes niekad neprieštaravote?
nu jos pasirinko kita puse.
nu jos pasirinko kita puse.
Aš nieko nesirinkau.
Bet aš tikrai ne Virgos pusėje šiuo atveju. Pletkus, paskalų nešiojimą, apkalbėjimą žmogui už nugaros, smerkiu.
kad Intemora amorali, visai taip nemanau, ten tiesiog visai ne ta prasme buvo pasakyta, o ir paskui interpretuota neteisingai. Bet ilgai reikėtų aiškinti ir filosofuoti.
Tai ir mes ne Virgos puseje siuo atveju, kodel reikia kazkokia puse rinktis? Uzsiputojo, nebevystem to klausimo toliau.
Taip, Alta nuolat apie Intemoros morale rase, nuolat. Ar kuri jai priestaravot? Ne, tai Altos puse rinkotes? Tai ir cia taip buvo. Ir ne viesai. Kai tu savo namuose keiki su vyru kaimyna, tai cia viesai, ar ne viesai?
Geriau parodysiu kokį fainą smailą turiu, nėra progos, kur pritaikyt
Namie pritaikyti. Vyra salia turi. 😂😏
Virga, gerai, kad nėjai. Ir turėtum tas damutes paprotinti.
Protinau. Sakiau, girdejau , kad tiens kam vir 65 netures pirmenybes, aparatams. Gal jos nusprende pagyventi gerai, dabar? 😳
Bet tu pati Virga esi ištekėjusi ir jau su antru kurvavoji tokiame amžiuje
Tai gal tu ir esi ta pavYZdinga .....tutė?
Ir tos draugės tavo, kur senutės senutės, atsimerk tu viena iš jų esi.
Ir blizgučiai, kuriais apsirėdai nesuteikia blizgesio, jei vidus išpuvęs.
As nesu istekejusi. As negyvenu su vyru. Net jei as, nebuciau sapareti, poras kurios negyvena metus laiko, isskyrus be sapareti. Reikia tik tureti skirtingos adresas ir du liudininkus.
Kad dar neaisku? O tu, ka Dievo zampolitas, kad aiskintis, kaip man redytis?
Atsimerk pati. Ir suprask, kad man neidomi tavo nuomone. Ar dar nori testi?
Aš nieko nesirinkau.
Bet aš tikrai ne Virgos pusėje šiuo atveju. Pletkus, paskalų nešiojimą, apkalbėjimą žmogui už nugaros, smerkiu.
kad Intemora amorali, visai taip nemanau, ten tiesiog visai ne ta prasme buvo pasakyta, o ir paskui interpretuota neteisingai. Bet ilgai reikėtų aiškinti ir filosofuoti.
As tau pritariu. Lb nemegstu kalbeti uz akiu. Visada pasakau, ka galvoju, tiesiai. Per 4 metus.nei karto, niekam apie tai ka zinau( cia buvo ne pletkas O faktas)nepasakiau, bet nesusilaikiau, kai pritare Altai ir dar pridejo, kad Intemora, visus stato ant ragu. Trepsi kojele ir tt. Pazodziui neprisimenu, bet esme tokia. Infaliti turbut?
Va kokiu gelyciu radome du Kyra.
9DC44AB3-0A1B-47B7-A6C2-0814E9CF20BD.jpeg 47,22KB
0 Parsiųsta kartų
37F243FD-B08D-468A-A662-DCB894DB332B.jpeg 61,04KB
0 Parsiųsta kartų
Tai ir mes ne Virgos puseje siuo atveju, kodel reikia kazkokia puse rinktis? Uzsiputojo, nebevystem to klausimo toliau.
Taip, Alta nuolat apie Intemoros morale rase, nuolat. Ar kuri jai priestaravot? Ne, tai Altos puse rinkotes? Tai ir cia taip buvo. Ir ne viesai. Kai tu savo namuose keiki su vyru kaimyna, tai cia viesai, ar ne viesai?
Niekada nesirinkau altos pusės, visada sakydavau, ko kabiniesi.
O altą vertinau už kitus dalykus.
Ir noriu pasakyt, kad aš neketinu priklausyti kažkokioms grupuotėms. nes bendrauti noriu tik man patinkančiom asmenybėm, o ne su kažkokiais "kariniais blokais".
Exsas skambino. Klause ar pasiimti Kyra. Susitareme rytojui.
Klausiau jo, ka galvoja apie corona? Sake NO turtinga salia. Isgyvensime. Sakiau, bet tak viskas zlugs? Atsake, kad visame pasaulyje zlugs. Pagulde reiskias. 😂😳
MB praso atvaziuoti, penktadieni. Turiu bilietus. Turbut vaziuosiu. Apsirisiu galva su celofaniniu maisu. Uzsidesiu pirstines ir sedesiu tyliai lektuve. 😳