Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

As jau bijau rytdienos, vel prasides nesibaigiancios konferencijos. Darbe dirbdamas taip nepavargsti, kaip prie to skaipo :unsure: 

As irgi gavau zinute is sefo, ar galiu ryt dirbti. Sutikau. 

Atsakyti

Nepefgyvenk. Mano zemesne. 😂

Nu jau tikrai žinok,keista,kad dar turėjai drąsos parašyt apie Moną ,pati tokia būdama nuo vieno by...ant kito šokinėdama.Jau kam kam bet tau tik patylėt reikėtų išvis.Surukusi senikė vaidinanti jaunuole.

Labai atsiprašau,kad įsikišau 😉

Atsakyti

*** Sėlija, 22 Kov 2020 - 18:37, parašė: As jau bijau rytdienos, vel prasides nesibaigiancios konferencijos. Darbe dirbdamas taip nepavargsti, kaip prie to skaipo :unsure:
Aš jau drebu....
Atsakyti

Pimperda., 22 Kov 2020 - 19:11, parašė: Nu jau tikrai žinok,keista,kad dar turėjai drąsos parašyt apie Moną ,pati tokia būdama nuo vieno by...ant kito šokinėdama.Jau kam kam bet tau tik patylėt reikėtų išvis.Surukusi senikė vaidinanti jaunuole. Labai atsiprašau,kad įsikišau 😉
Bet tai irgi įžeidimas.Apie amžių.visos būsim.Virgos amžiaus,jei labai pasiseks. Ir vaidint ar jaustis neuždrausta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 22 kovo 2020 - 19:26

Priedas  IMG-20200322-WA0001.jpg   50,76KB   2 Parsiųsta kartų

vo, jau vokieciai koroninius suoliukus susikale :D

Atsakyti

*** Sėlija, 22 Kov 2020 - 19:26, parašė: attachicon.gif [url="https://www.supermama.lt/forumas/index.php?app=core&module=attach§ion=attach&attach_rel_module=post&attach_id=266587"]IMG-20200322-WA0001.jpg[/url] vo, jau vokieciai koroninius suoliukus susikale :D
Ta prasme jie tikri?
Atsakyti

o ka zinau?  :D​ 

Atsakyti

Ir vaidint ar jaustis neuždrausta.

Jaustis viena,vaidint visai kas kita(kas labai jau juokingai atrodo)

Atsakyti

Ne visoms juokinga. Dazniausiai man Virga atrodo gerai.

Skrybele tai mesciau von. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *** Sėlija: 22 kovo 2020 - 19:35

Pimperda., 22 Kov 2020 - 19:29, parašė: Jaustis viena,vaidint visai kas kita(kas labai jau juokingai atrodo)[size=4][background=rgb(255, 255, 255)] ką reiškia vaidinti? Ką ji vaidina? Aš apie jaunystę.[/background][/size]
Atsakyti

Intemora, buvo savaitgali meistrai atvaziave? 

Atsakyti

Nu jau tikrai žinok,keista,kad dar turėjai drąsos parašyt apie Moną ,pati tokia būdama nuo vieno by...ant kito šokinėdama.Jau kam kam bet tau tik patylėt reikėtų išvis.Surukusi senikė vaidinanti jaunuole.

Labai atsiprašau,kad įsikišau 😉

Neatsipradinek. Persirengusi NE sena grazuole. Ir prisimink: As tavo metu jau buvau. Tu mano sulauk. 

Atsakyti