Bet jie yra mums artimi. Net labiau nei latviai estai. Kažkada buvom LDK šiaip.
Bet jie yra mums artimi. Net labiau nei latviai estai. Kažkada buvom LDK šiaip.
Nejuokinkit su tais savo keliais ir užsienio politikom. Nejau nesuvoki, kad tokios nebus ir nėra.
O, Gaile, tu tikrai tokia naivi politikos srityje? Manai, kad lt sustoję grandinėn, tarakoną nugalės?
Ko nebus ir nėra? Nesuprantu apie ką tu
Belarusijoj bus tokia politika, kurios ūsuočiui reiks.
Jooooo..
Jooooo..
Kas joooo? Netinka nuomonė, apeini.
Tas jūsų minimas "moralinis palaikymas", politine prasme yr apskritas nulis. Ar kuri politikų rimtų turėjot artimoj aplinkoj?
Jooooo..
Ir kas joooo?
Kaip galvojam, taip ir galvojam. Aš tai realistė ir man niekas emocijų nekelia. Man latviai ir estai šitam kely būtų artimesni.
O dar lyginimas su LDK, na tai dar Krymą, Kijevą "pasisavinkim" morališkai, nes juk kažkada LDK siekė tas teritorijas.
O su Lenkija tai išvis turėtume būti neišskiriamos draugės, nes juk ATR, unijos ir tt. Bet taip nėra. Kaimynės šiuolaikiniam pasaulyje ir šių dienų kontekste. O BR jokia draugė.
Žodžiu, man dzin.
Tas jūsų minimas "moralinis palaikymas", politine prasme yr apskritas nulis. Ar kuri politikų rimtų turėjot artimoj aplinkoj?
Žinok, nereikia turėti politikų artimoje aplinkoje. Ir iš tolimos aplinkos matosi, kad reikia įjungti sveiką mąstymą ir nebūti avių banda.