Is visokiu keistu anketu fcb.pasipyle neigiami komentarai sia tem tik irodo, kaip kazkam sjaudziai uzkliuvo si grazi iniciatyva
Su idiotu Kiguoliu priesaky.
Žinok, nereikia turėti politikų artimoje aplinkoje. Ir iš tolimos aplinkos matosi, kad reikia įjungti sveiką mąstymą ir nebūti avių banda.
Man nuo to "aviu banda" jau kazkaip...
O siaip tai mane zavi.
Kodel?
Nes eme ir padare toki grandiozini grazu rengini per tiek mazai laiko!
Tai yra WoW!
Tai yra jega, kuri vienija zmones!
Ir dar... Kas is pazistamu dalyvavo, tai kaip tik ne aviu banda, o butent mastantys, besidomintys, aktyvus ir iniciatyvus zmones. Na, ne tie, kur verkia ir skundziasi.
O tu labai jau zinai prie savo skaiciuku belindedama, ponicka?
Skaitau foruma, kur pagrinde jaunimas 20-35 metu diskutuoja, tai labai jie palaiko sita judejima, gerai sako, kad kol musu karta neismirs, tol doru zmoniu, katrie ne tik savo bliudo ziuri, padoraus gyvenimo bebus, tikra tiesa.
Visa tai tik emocijos.
Ir tas "pagrinde jaunimas" greit susikurs šeimas, susilauks vaikų ir turės "savo bliūdą'. Kol kas tegu pagyvena euforijom ir sentimentais.
Man nuo to "aviu banda" jau kazkaip...
O siaip tai mane zavi.
Kodel?
Nes eme ir padare toki grandiozini grazu rengini per tiek mazai laiko!
Tai yra WoW!
Tai yra jega, kuri vienija zmones!
Ir dar... Kas is pazistamu dalyvavo, tai kaip tik ne aviu banda, o butent mastantys, besidomintys, aktyvus ir iniciatyvus zmones. Na, ne tie, kur verkia ir skundziasi.
Avių banda ne apie šitą renginį pasakyta, o apie neįsijungiančius kritinio mąstymo.
Visada iš pradžių būna taip, po to realybė iššiepia dantis. Kaip ir Ukr maidanas ir besitęsiantis karas rytuose, kur padėjo galvas daug jaunimo, viskas prasidėjonuo "Wow".
Avių banda ne apie šitą renginį pasakyta, o apie neįsijungiančius kritinio mąstymo.
Visada iš pradžių būna taip, po to realybė iššiepia dantis. Kaip ir Ukr maidanas ir besitęsiantis karas rytuose, kur padėjo galvas daug jaunimo, viskas prasidėjonuo "Wow".
Matai... Su krymu kiek kitaip. Nebuvo ten sansu.