Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Iš principo prieš gaminimą, ar kaip? nenori būti šeimininke? Bet agurkus tai augini. Man šitas dalykas labai malonus, nuostabus kvapas, stiklainiukai rikiuojasi vienas po kito, geeera. :wub:​ 
patinka buti darzininke sodininke ir viska suvalgyt sviezia. Nenoriu jokiu marinavimu. Dvi dienas is eiles valgyt dariau, gana.

Laukiu grybu is po lietaus. Ir tuos saldau sviezius, nevirtus.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *** Sėlija: 22 rugpjūčio 2020 - 22:12

Susinervinau,nupirkau išmanų laikrodį mažei maksimoj,nu twn nebrangų,20eurų,bet vistiek ,vaikas spirgėjo iš džiaugsmo,atidarėm,o ten nėr skylės kur kortelę reik kišt,brokas,reiks keist,bet lyg liko tik juodi,o ji tai nori rūūūūūžaaavoooo!!!

Atsakyti

As ne obuoliebe viriau, o obuoliu tyrele. Nu toks sublenderintas daiktas beveik nesaldintas papildomai. Tinka kaip uzkandis. Nes tai nera uogiene. Labiau pabasu i tas pirktines tyreles, kurias vaikai dievina. Kol musu nebuvo net mb 1 stiklaini susveite :D. Ten buvo su kriausem :)

Gal pas mane nenormali seimyna :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 22 rugpjūčio 2020 - 23:00

Lidle perku,kai užsimanau..vaikystę primena.

.

Atsakyti

Lidle perku,kai užsimanau..vaikystę primena.

.

Realiai panasi, tik su maziau pridetinio cukraus. 

Atsakyti

Nors saziningai tai prasiknisau kokias geras 3 val.,o gavos 10 stiklainiu po puse ltr.  Per 2 kartus viriau, nes ner pas mane dideliu puodu.... O kaime ner laiko :)

Atsakyti

Ir maksimoj yra,ir stiklainis lygiai toks pats ,su tokiu pat paveiksliuku kaip prieš 30metų.mama pirkdavo.net tada pirkdavo 😁

Atsakyti

Vaikams savo tu tyreliu niekad nepirkau.Obuolius  kiaurus metus grauzdavo. 

Atsakyti

Aš ir dabar mėgstu.man skanu.tą lidlo stiklainiuką ramiai su šaukšteliu esu ne  vieną kart iškabinus skaitydama sm.😁

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 23 rugpjūčio 2020 - 10:03

Drakoniukas atnešė į lovą.

Atsakyti

Atsakyti

Gal.kas varėt į tą laisvės kelią? Mano dukros išvažiavo.

Atsakyti