Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

O tu labai jau zinai prie savo skaiciuku belindedama, ponicka? Skaitau foruma, kur pagrinde jaunimas 20-35 metu diskutuoja, tai labai jie palaiko sita judejima, gerai sako, kad kol musu karta neismirs, tol  doru zmoniu, katrie ne tik savo bliudo ziuri, padoraus gyvenimo  nebus, tikra tiesa.

Tamsta, gal neįžeidinėk tu manęs, jei, tavo įsivaizdavimu, aš lindžiu tik prie skaičiukų. Tai gal ir mamoms, auginančioms vaikus, tą pasakyk, te žodžio netaria. 

Aš skaitau ir domiuosi daug kuo, ( nuo skaičiukų laiko atlieka), taip, kad nebūsi pati protingiausia.

Atsakyti

Ir kiek diktatūrų mes nuvertėm besisolirizuodami? Kad ir su stipriom šalim? A tu žinai, kas yra politika?

O tu žinai?

Is visokiu keistu anketu fcb.pasipyle neigiami komentarai sia tem tik irodo, kaip kazkam skaudziai uzkliuvo si grazi iniciatyva :)

Na kremliaus propaganda dirba, nieko naujo

Atsakyti

Tai tada dar "bliūdas" neverčia apie save galvoti.

Siaip jau tai aukstesnis lygmuo yra ne tik apie save ir savo bliuda galvoti.

Atsakyti

Matai... Su krymu kiek kitaip. Nebuvo ten sansu.

Neturiu galvoj Krymo. Paminėjau tam kontekste, kai kažkas pasakė, jog su BR bendra istorija. Tai Vytautas irgi buvo iki Krymo išsiplėtęs, tai negi tai laikysim bendra istorija kažkokiam laikotarpyje?

Atsakyti

O tu žinai?

Na kremliaus propaganda dirba, nieko naujo

Taip, teko ne tik su skaičiukais dirbt. 

Atsakyti

O tu žinai? Na kremliaus propaganda dirba, nieko naujo

Bet kaip arsiai sisyk...

O zmones kimba... Sitas liudina

Aisku gerai atidirbti metodai. Getai parinktos frazes, taikoma i skaudesnes vietas... O ju dabar tikrai yra.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 23 rugpjūčio 2020 - 22:25

Jau tau tai tikrai nereikėtų nuo kažko apakti. :D 

Na mane tikrai stebina, kaip sovietmečiu gyvenę moterys, mate Lt nepriklausomybės įvykius, ant tiek neturi empatijos panašius įvykius dabar išgyvenančiai kaimyninei tautai

Atsakyti

Siaip jau tai aukstesnis lygmuo yra ne tik apie save ir savo bliuda galvoti.

Bliūdas yra vienas iš pagrindinių žmogaus poreikių. ir nieko čia nepakeisi. 

Atsakyti

Taip, teko ne tik su skaičiukais dirbt. 

Putinui dirbai?

Atsakyti

Na mane tikrai stebina, kaip sovietmečiu gyvenę moterys, mate Lt nepriklausomybės įvykius, ant tiek neturi empatijos panašius įvykius dabar išgyvenančiai kaimyninei tautai

Kodėl tave stebina?

Atsakyti

Neturiu galvoj Krymo. Paminėjau tam kontekste, kai kažkas pasakė, jog su BR bendra istorija. Tai Vytautas irgi buvo iki Krymo išsiplėtęs, tai negi tai laikysim bendra istorija kažkokiam laikotarpyje?

Artimi baltarusai mums ir savo mentalitetu.

Artimesni tikrai pvz. uz lenkus ar estus.

Tiesiog taip yra.

Atsakyti

Bliūdas yra vienas iš pagrindinių žmogaus poreikių. ir nieko čia nepakeisi. 

Pakeisi. Ir šimtai istorinių įvykių tą įrodo.

Atsakyti