Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Ne lygis buvo. Reikejo triuskinamai laimet. 

Nu bet durnius...

Atsakyti

Nu maniski tete islepino su internetu...

Pff, tipo negana namie WiFi? Taigi visada kai namie, tai ir gali naudotis. O jau mokykloje per pertraukas kaip  nors ištvers 

Atsakyti

Amadėja*, 24 Rug 2020 - 21:50, parašė: Lievai paklastojo :) Neitikinamai. Rrikejo daryt kokius 55 ir 45. Butu nebuve riausiu :)
Aha,aš irgi taip galvoju,būtų ramu.tai ne, onoras sutrukdė😁😁
Atsakyti

Pff, tipo negana namie WiFi? Taigi visada kai namie, tai ir gali naudotis. O jau mokykloje per pertraukas kaip  nors ištvers 

Na, savaitgaliais kazkur... Jie ten chata turi, rasinejas, foto siuntinejas. 

Kol mokejo man nekliuvo, o dabar galvoju ka cia daryt :)

Atsakyti

Aha,aš irgi taip galvoju,būtų ramu.tai ne, onoras sutrukdė😁😁

Nu :D

Atsakyti

Na, savaitgaliais kazkur... Jie ten chata turi, rasinejas, foto siuntinejas. 

Kol mokejo man nekliuvo, o dabar galvoju ka cia daryt :)

Nieko nedaryk. Nenumirs savaitgalį kažkur ne namie be interneto 

Atsakyti

Nieko nedaryk. Nenumirs savaitgalį kažkur ne namie be interneto 

Pagalvosiu dar :)

Atsakyti

Gal reik ta interneta kazkaip suderint su motyvacine sistema mokslu, nd tema :)

Atsakyti

Gal reik ta interneta kazkaip suderint su motyvacine sistema mokslu, nd tema :)
Aš saviškiui pasiūliau sandorį, jei baigs 8 kl be septintuku, nupirksiu nauja Apple kompą. Tik pati abejoju ar ne per aukštai kartele iškėliau. Jis gabus, bet tingi. Na bet o kaip pamotyvuot labiau?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GAILE*: 24 rugpjūčio 2020 - 21:23

Aš saviškiui pasiūliau sandorį, jei baigs 8 kl be septintuku, nupirksiu nauja Apple kompą. Tik pati abejoju ar ne per aukštai kartele iškėliau. Jis gabus, bet tingi. Na bet o kaip pamotyvuot labiau?
Sakyciau puiki ideja! 

Su maniskiu tas pats. Gabus,bet tingi.

Jam turi but idomu....

Yra tokia programele Dualingo, tai savo noru mokosi prancuzu kalbos :) tuo paciu anglu. Ten kaip zaidimas, kasdien reik prisijungt: renki taskus, islaikai reitinga, pereini lygius, lenktyniauji. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 24 rugpjūčio 2020 - 21:48

Sakyciau puiki ideja! 

Su maniskiu tas pats. Gabus,bet tingi.

Jam turi but idomu....

Yra tokia programele Dualingo, tai savo noru mokosi prancuzu kalbos :) tuo paciu anglu. Ten kaip zaidimas, kasdien reik prisijungt: renki taskus, islaikai reitinga, pereini lygius, lenktyniauji. 

Aš tavo vietoj duočiau savo telefoną toms 10 min dualingui kai ne namie. Šiaip tokio amžiaus vaikui turi pakakti namų WiFi. Tikrai nebūtina visur ir visada būt online 

Atsakyti

ĮO tai ką sako ta nuojauta? Man tai sako ,kad bus perversmas arba nebus.😁

Mano mamos darbe daug baltarusių yra,kurios turi giminių savo krašte,tai visos už batką ir sako,kad visa tai išpūstas reiklas.batka  geras.

P.S.prašom nepripaišyti man šitų žodžių.

Persiprašau, bet ko tos baltarusės tavo mamos darbe dirba, o ne savo mylimo batkos šalyje? Kiba per mažai ten moka ar ką?😁

Atsakyti