Ne lygis buvo. Reikejo triuskinamai laimet.
Nu bet durnius...
Gal reik ta interneta kazkaip suderint su motyvacine sistema mokslu, nd temaAš saviškiui pasiūliau sandorį, jei baigs 8 kl be septintuku, nupirksiu nauja Apple kompą. Tik pati abejoju ar ne per aukštai kartele iškėliau. Jis gabus, bet tingi. Na bet o kaip pamotyvuot labiau?
Aš saviškiui pasiūliau sandorį, jei baigs 8 kl be septintuku, nupirksiu nauja Apple kompą. Tik pati abejoju ar ne per aukštai kartele iškėliau. Jis gabus, bet tingi. Na bet o kaip pamotyvuot labiau?Sakyciau puiki ideja!
Su maniskiu tas pats. Gabus,bet tingi.
Jam turi but idomu....
Yra tokia programele Dualingo, tai savo noru mokosi prancuzu kalbos tuo paciu anglu. Ten kaip zaidimas, kasdien reik prisijungt: renki taskus, islaikai reitinga, pereini lygius, lenktyniauji.
Sakyciau puiki ideja!
Su maniskiu tas pats. Gabus,bet tingi.
Jam turi but idomu....
Yra tokia programele Dualingo, tai savo noru mokosi prancuzu kalbos
tuo paciu anglu. Ten kaip zaidimas, kasdien reik prisijungt: renki taskus, islaikai reitinga, pereini lygius, lenktyniauji.
Aš tavo vietoj duočiau savo telefoną toms 10 min dualingui kai ne namie. Šiaip tokio amžiaus vaikui turi pakakti namų WiFi. Tikrai nebūtina visur ir visada būt online
ĮO tai ką sako ta nuojauta? Man tai sako ,kad bus perversmas arba nebus.😁
Mano mamos darbe daug baltarusių yra,kurios turi giminių savo krašte,tai visos už batką ir sako,kad visa tai išpūstas reiklas.batka geras.
P.S.prašom nepripaišyti man šitų žodžių.
Persiprašau, bet ko tos baltarusės tavo mamos darbe dirba, o ne savo mylimo batkos šalyje? Kiba per mažai ten moka ar ką?😁